Kolmistaan

Collegehousukäsilaukku on vihdoin löytynyt!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Muistatte varmasti, kuinka olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa itselleni kollarihousukäsilaukkua. Sitä sellaista rentoa ja reipasta pussukkaa, jonne voi sulloa rahapussin, kännykän ja avaimet silloin, kun lähtee ovesta ulos verkkarityylillä rennosti.

Etsintä on välillä tuntunut mahdottomalle, mutta niinpä vaan lopulta löysin haluamani. Kävin viime viikolla Prahan Palladium-ostoskeskuksen Calvin Kleinillä sovittamassa pipoa, kun yhtäkkiä muistin nähneeni netissä CKJeansin pussukan, joka voisi käydä käyttötarkoitukseeni. Pengoin ensin naisten laukut tuloksetta. Sitten siirryin miesten laukkuihin ja kaikkein alimmalla hyllyllä, kaikkien muiden laukkujen takana oli tämä yksilö. Bingo!

Eli mitä tästä opimme. Aivan kuin monien muidenkin tuotteiden kanssa, kannattaa suunnata miesten osastolle. Itse olen löytänyt parhaat pipot, isoimmat huivit ja rennoimmat kangaskassit miesten puolelta (aivan kuin näissä pitäisi edes mitään jakoa olla). Itse asiassa uudesta laukustani tuli kertaheitolla suosikkini myös muiden kuin kollarihousujen kaverina, enkä olekaan reissun jälkeen käyttänyt mitään muuta laukkua.

-Karoliina-

Lue myös

X