kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.07.2017

Tällä viikolla eleltiin näin

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Huomenta! Piti kirjotella vähän lauantain lemppareita ja musajuttuja, mutta sitten iski ihan perinteinen puhe- tai siis tässä tapauksessa kirjoitusripuli. Viikko on mennyt taas niin nopsasti, että halusin vähän käydä läpi, mitä kaikkea sitä onkaan ehtinyt puuhailla.

Maanantai meni – kuten kerroin jo aikaisemmin – Tammerfesteistä toipumiseen. Oltiin sunnuntain ja maanantain välinen yö mökillä, mutta niinhän se vaan oli, että maanantai meni silti vain jumitukseen. Illalla tilattiin ihan törkeän iso kasa sushia ja syötiin kaikki.

Tiistaina minulla oli hirveä energiapuuska, vaikka tosiaan olin saanut unta vasta aamuviideltä. Lähetin sata sähköpostia ja illalla käytiin leffassa katsomassa The Circle. Oli aika erikoinen elokuva! Pakko jatkaa leffan teemasta täällä blogissakin joku päivä.

Keskiviikon minä vietin oikeastaan A:n siskon ja tämän vauvan kanssa. Suikkaroimme pitkin kaupunkia. Kävin ensikertaa Koskarin alakerran lastenkirppiksellä, koukutuin silmälaseihin (hirveä rillihimo, vaikka yleensä inhoankin pitää silmälaseja) ja lopuksi ajoimme vielä siskoni luo Holvastiin.

Torstain ja koko viikon kohokohta oli, kun F tuli kotiin! Oli ihanaa saada murunen halauksiin. Tosin yhteistä arkea kesti vaan muutama tuntu, ennen kuin mummo ja pappa tulivat noutamaan tytön hotelliyöhön ja koulureppuostoksille! Suuntasimme A:n kanssa minun ystäväni perheen kanssa Pikku Kakkosen puistoon, josta tulikin sitten huonolla tavalla ikimuistoinen kerta. Jatkan varmasti tästäkin aiheesta vielä joku päivä, mutta pähkinänkuoressa asia meni niin, että tuntematon mies sai sairauskohtauksen puiston edessä, jonka seurauksena meidän seurue oli ensimmäisenä (ja viimeisenä) tapahtumapaikalla ja asian ytimessä. Tärisyttävä tapaus, vaikken itse edes ollut meistä se, joka esimerkiksi elvytti.

Perjantaina F tuli kotiin jo aamupäivästä. Ylpeänä uudesta repustaan ja intoa puhkuen. Vietettiin päivä yhdessä niin kotoillen kun vaan voitiin. Omituinen aurinko-sade-ukkossää antoi siihen ihanat puitteet. Polteltiin jo vähän kynttilöitä. Illalla minä, siskoni ja A:n sisko puolestaan suuntasimme tyttöporukalla Kaislaan Miljoonasateen keikalle. Sää oli vähän epävakaa, mutta meillä oli kivaa! Tultiin ihmisten aikaan kotiin. Oli ihana käydä peittelemässä vielä jo nukkuva F.

Odottelen tätä viikonloppua kovasti. Kerrankin olemme kaikki kotona. Ja vieläpä niin, ettei ole erityisiä suunnitelmia!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X