kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.08.2017

Kaikkien aikojen kaunein Polarn O. Pyret -syksy

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

Te, jotka olette seuranneet blogiani alusta asti, tiedätte, että Polarn O. Pyret on yksi niistä lastenvaatemerkeistä, joka on kulkenut mukanamme koko F:n elämän ajan. PO.P on ollut mukana niin arjen päiväkotivaatteissa kun talven pakkasilla ja kesän juhlissakin. Se, miksi olen ollut niin merkkiuskollinen, on liittynyt vaatteiden laatuun, käyttömukavuuteen ja yhdisteltävyyteen. PO.P-vaatteissa parasta on ollut se, kun ne on voinut pestä ja joka kerta kun ne on narulta laittanut pesun jälkeen kaappiin, on vaate ollut kuin uusi. Ne on niitä arjen pieniä iloja!

Vaikka olenkin rakastanut Polarnin reippaita ja klassisia raitoja, olen ollut vuosi vuodelta iloisempi vähän sellaisista erilaista PO.P:n kuoseista ja mallistoista: kukkabombereista, hyönteisleggareista, kirsikkamekoista ja riikinkukkokankaista.

Tänä syksynä PO.P otti vielä suuremman harppauksen kohti uudistunutta brändiä. Tuttujen raitojen ja reippaiden kuosien vierelle on tuotu yhä enemmän tämänhetkisiä lastenvaatetrendejä vastaavia kuoseja, malleja ja värejä. Erityisesti nyt elokuussa kauppoihin tulleessa 6-12 -vuotiaiden koululaismallistossa näkyy uudistus oikein kunnolla. En voisi olla tyytyväisempi tästä uudesta ilmeestä ja kuusivuotiaankin tuomi kertoo paljon: ”Nää on ihanimmat PO.P:t, jotka mulla on ollut.”

Kävimme F:n kanssa eilen Koskikeskuksen Polarn O. Pyretillä, josta tuore ekaluokkalainen sai siis itse valita suosikkinsa syksyn koulupäiviin. Mukaan lähti ihana, pörröinen turkispusakka, jota voi käyttää alkusyksystä takkina ja joka menee paukkupakkasilla sisäjakkuna. Niiden pariksi valittiin mustat leggarit, jotka on ensinnäkin aika katu-uskottavat. Mutta joissa on kaikki se, mitä touhuavan lapsen vanhempana leggareihin kaipaa – pukemista helpottavat vetoketjut nilkoissa, polvien tuplakangas rymyämisen varalle ja PO.P:lle tyypillinen säätökuminauha vyötäröllä. Toisessa mukaan tarttuneessa asussa yhdistyi sporttisuus ja tyttömäisyys – aivan kuten syksyn muodissa muutenkin. Tummansiniseen leggins-pusakka-asuun kun toi persoonallisuutta söpöt vaaleanpunaiset sivuraidat ja pusakan edessä olevat röyhelöt. 

Tämä uusi Polarn O. Pyretin linjanveto on meidän kannaltamme ainakin aika nerokas: Kun jo hetken kuvittelin, että PO.P on koululaisen makuun liian lapsellinen, muutti tämä syksy ajatukseni täysin. Uskon, että tällä tyylillä PO.P:n vaatteet saavat kulkea matkassamme vielä todella kauan. Varsinkin, kun tuntuu sille, että näiden vaatteiden yhdistely toisiinsa – ja vaikka toisiinkin merkkeihin – on paljon helpompaa kuin ennen, koska nyt murretut vaaleat sävy, tummansininen ja musta on yhdistettävissä keskenään. Ja oikeastaan minkä muun värin kanssa hyvänsä. 

-Karoliina-

Kommentit (4)

Mistä nuo F:n ihanat ponikengät on? 🙂

H&M:ltä. Näin lauantaina oli pakko poimia talteen. Edelliset ihanat H&M:n lastenkengät menivät heti, kun mietin niitä hetken. 

 

Kiitos vinkistä! Menin eilen heti työpäivän jälkeen Hennesiin ja nyt täälläkin on yksi onnellinen ponikenkien omistaja 🙂

Hienoa! Onnea söpistelykenkien johdosta! 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X