kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.08.2017

Syksyn ihanin bomber - ennakkopaljastus Mainion AW17/18 Drop 2 -mallistosta

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Heippahei tiistai-iltaan. Täällä sitä on polkaistu taas viikko kunnolla käyntiin töiden ja arjen osalta. Viikonloppu meni osaltani vähän puolikuntoisena lämmössä ja kurkkukivussa, mutta nyt olo on taas melkein normaali. Salille en ole uskaltanut tosin vielä mennä, mutta jospa loppuviikosta sitten jo. Mä uskon – näin mehuhurahtaneena – että monet vihermehut inkiväärillä auttoivat lyhentämään taudin kestoa. 

Kuten näette, blogikuvissa minulla on päällä mitä ihanin kulta-musta-collegebomber, jota olen pitänyt pari viikkoa putkeen. Ensin ulkona takkina ja säiden kylmennyttyä sisällä pusakkana. Näitä Näppilän Nooran ottamia kuvia kuitenkkin pitänyt panttailla tietokoneella useampi viikko, koska bomberia ei saanut vielä julkaista. Mutta nyt saa: Takki/pusakka on Mainion AW17/18 Drop 2 -malliston yksi ihanuuksista. Drop 2 julkaistaan varsinaisesti nyt tulevana perjantaina, eli 1.9.2017.

Mainion AW17/18 kantaa nimeä Multiculture ja se kertoo malliston printeistä, muodoista ja väreistä paljon. Mallisto on ikään kuin tervehdys eri maanosista. Kollaasi, joka ammentaa ulkomuotonsa käsityöperinteistä moderneihin taidemuotoihin ja viihteestä katu- sekä alakulttuureihin. Mainio kuvaa uutta mallistoaan näin: ”Juuri nyt kannustamme kaikkia paitsi nauttimaan kulttuurista myös olemaan osa sitä. Jokainen luo uusia elämyksiä sekoittamalla kokemaansa ja lisäämällä siihen jotain ainutlaatuista. Lopputulos, vaikkapa ennakkoluulottomasti yhdistelty asu inspiroi sekä muita että itseä.”

Minua itseäni kiinnosti tämän vuoden Mainio-syksyn molemmissa Dropeissa erityisesti aikuisten vaatteiden uudistuneet muodot. Perinteisten leggareiden rinnalle on tullut ihania resorilahkeisia collegehousuja (näette niitä tulevissa postauksissa) ja V-mallisten tunikoiden sijaan nyt tunikat ovat ennemminkin tämmöiselle päärynävartalolle paremmin sopivia ”pussukkamalleja”. Ja hei: Bombereita nyt ei vaan voi olla koskaan liikaa!

Se pitää vielä kertoa lastenvaatteiden osalta, että uudesta mallistosa löytyy jälleen vaatteita myös koosta 146/152. Toiveenne on siis kuultu! 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Bomber, Mainio Clothing (saatu) // mekko, JC // sukkikset, Gina Tricot // sukat, Sidoste // kengät, Vans 

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X