kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.09.2017

Viikon kirppislöytö: Stokken työtuoli

Teksti
Karoliina Pentikäinen

TUOTE

  • Stokke Variable Balans -työtuoli

OSTOPAIKKA

  • Tori.fi

HINTA

  • 180e

KÄYTTÖKOHDE

  • Työtuoliksi toimistolle

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Ei mitään. Tuoli oli pakattu niin siististi ja se oli aivan käyttämättömässä kunnossa.

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • Kun aloitin H23:lla, tajusin heti, että tällä kertaa minun olisi panostettava työergonomiaan ihan eri tavalla kuin ennen. Jos meinasin kirjoittaa 8 tuntia päivässä, joka arkipäivä, työskentelyasennolla olisi merkitystä. Meidän toimistolla jo parilla muulla oli jo Stokken tuolit, ja kun testasin niitä, olin varma, että haluaisin itse samanlaisen. Keinutuolimalli tekee sen, että selkä on koko ajan suorassa ja tuoli ikään kuin pakottaa tekemään töitä oikeassa asennossa. Oikeasti! Kärsin ennen aina selkä- ja hartiakivuista, jos olin ollut paljon koneella. Nyt ei ole ollut sellaisista tietokaan (paitsi niinä päivinä, kun olen erehtynyt tekemään töitä nojatuolista käsin). Vaikka tuoli oli karmean kallis myös second handina, en olisi voinut tehdä parempaa sijoitusta töiden sujumisen eteen.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 4/5. Koska jos olisin jaksanut kytätä nettiä kauemmin, olisin voinut saada tuolin vieläkin halvemmalla. Mutta ostoksena itsessään 5/5.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X