Kolmistaan

Sneak peek sunnuntain kirppisvaatteista!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

Sunnuntaihin on enää neljä yötä. Ja meillä kotona aikamoinen mylläkkä kaikista kirppiskamoista, joita olen sunnuntaina myymässä F:n kanssa Mansen blogikirppiksellä.

F myy omia lelujaan ja minä taas F:n vaatteita (116-128) ja kenkiä (30-32), sekä minun (xs-m, 37-38) ja A:n (xl-xxl, 44-45) vaatteita ja kenkiä. Ja hirveän kasan asusteita. Ja vähän kodin juttuja. Esimerkiksi yhdet bOblesit, Beditin vetoketjupäiväpeiton ja saman merkin säilytys”tyynyn” lattialle. Voin sanoa, että nyt on mukana ennätysmäärä tavaraa. 

Naisten vaatteista myynnissä on ketjuliiketuotteiden lisäksi paitoja ja mekkoja esimerkiksi Marimekolta ja Mainiolta. Lastenvaatteita puolestaan muun muassa Polarn O. Pyretiltä, Reimalta, Aarrekidiltä ja Vimmalta. Talvi- ja välikausivaatteiden lisäksi mukaan mahtuu myös ensi kesää tai vaikka etelän reissua varten kesäkenkiä ja kevyempiä vaatteita.

TERVETULOA OSTOKSILLE! Mansen blogikirppis sunnuntaina 8.10.2017 klo 11-14, Vooninki (Finlayson).

-Karoliina-

 

Lue myös

X