Kolmistaan

VIIKON SMOOTHIE: Raakasuklaasmoothie

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Tämä on SE HERKKU, josta olen puhunut. Herkkupäivän ehdoton kingi! Tavallaanhan tätä voisi juoda muulloinkin välipalaksi tai esimerkiksi aamulla ennen treeniä, mutta olen halunnut säästellä tätä spesiaalien hetkien herkutteluihin.
 

RAAKASUKLAASMOOTHIE (kaksi lasillista)

  • puolikas avokado
  • 1tl kookosöljyä
  • 2dl manteli- tai kookosmaitoa
  • banaani
  • kourallinen pähkinöitä
  • 3 tl raakakaakaojauhetta

Herkullista lauantaita! Minä vein F:n eilen hiihtoloman viettoon jo Keski-Suomeen. Itse palasin vielä viikonlopuksi Tampereelle, mutta suuntaan mummolaan myös jo huomenna. Tänään olisi luvassa ainakin Uhana Designen ystikset (jonne pitäisi lähteä jonottamaan varmaan aivan nyt) ja A:n ystävän synttärikemut. 

-Karoliina-

Lue myös

X