Kolmistaan

Viikon kirppislöytö: Melkein täydellinen salaattivati

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Muistatteko vielä Viikon kirppislöytö -sarjan? Luulin jo tämän osan blogia kuolleeksi ja kuopatuksi, mutta koska löysin hiihtolomalta Hankasalmelta näin ihanan vadin, piti taas pistä kirppistelypostaus taas pystyyn.

  • TUOTE: (salaatti)vati
  • OSTOPAIKKA: Hankasalmen Aseman Kirppari
  • HINTA: 1,5e
  • KÄYTTÖKOHDE: Salaattien tarjouluastiaksi
  • KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET: Pesu (koneeseen tosin en uskaltanut laittaa, kun en ole oikein varma materiaalista).
  • ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA: Varmasti hyvä. Olen etsinyt tällaista laakeaa salaattivatia kaikkien niiden syvempien kulhojen pariksi. Parhaat olen tähän asti löytänyt Indiskasta, mutta yhtään en ole silti vielä ostanut. Vaikkei tämä kirppisvati nyt ole sitä ihanaa valko-sinisävyä, jota olen hakenut, on se silti minusta kaunis ja toimiva.
  • OSTOKSEN HINTA-LAATU: 4/5, koska kaunis ja toimiva, mutta väri ei vielä täysi kymppi.

Kivaa lauantaita! Teidän kannustuksesta sain lopulta varattua eilen itselleni ihan oikean astmalääkärin ajan ja lääkitys laitettiin sitä osin uuteen reilaan. Joten jos tämä olo – myös pidemmällä tähtäimellä – alkaisi tästä kohentua. 

-Karoliina-

Asu: paita, PURA (kotimainen tekstiili)*

*saatu

 

Lue myös

X