kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.04.2018

Luottovaate heti syntyessään

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Joskus sen vaan tietää aivan heti. Kun eteen sattuu timantti. Jonka haluaa pitää ikuisesti.

Niin kävi tämän kaksikon kanssa. Ivana Helsingin Moomin Senja-mekko ja MOIMOIn Rosemary-kirjekuorilaukku. Kaksikko, jonka tiedän pelastavan niin monta asu- ja asustepulmaa tulevaisuudessa.

Tokihan varmuus asun sopivuudesta itselle ei ole vain mututuntumaan, vaan vuosien saatossa tullutta tietoa ja kokemusta siitä, mikä on oma juttuni. Mekko kun sattuu olemaan sitä ”Ivanan sinistä”, josta tuli jo vuosia sitten yksi lempiväreistäni. Tuolloin mekko oli minulla nyt vain kuvauslainassa, mutta se syöpyi niin mieleeni, että nyt oli aika saada se myös ihan omaksi.

Tokihan Senjan ihanuutta ei vähennä se, että siinä on tuttuakin tutumpaa pitsiä. Luottopikkumustani kuin kesienikin pelastus (jota käytin mm. aikanaan vieraillessani A:n luona helteisessä Itävallassa) kun sattuvat olemaan samaa muumipitsiä.

Tästä taisi tulla nyt ihka oikea asupostaus. Molemmat ihanuudet ja TUHANSIA muita kaunokaisia löytyy IVALOsta. Suosittelen kurkistamaan!

-Karoliina-

Asu: mekko, Ivana Helsinki // laukku, MOIMOI // molemmat saatu IVALO Ambassador -yhteistyön kautta

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (1)

Aivan ihana mekko <3 erikoinen ja silti ei liian erikoinen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X