kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.04.2018

Vinkki: Ivana Helsingin mekkoja edullisesti!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Hellurei lauantaiaamuun!

Nyt olisi taas ilouutisia tarjolla. Nimittäin ensi viikolla on taas aika Ivana Helsingin Studio Salen ja ja tälläKIN kertaa teillä, armon lukijani, on mahdollisuus päästä penkomaan kaikkia ihanuuksia tunti ennen ovien normaalia aukenemisaikaa.

Tapahtuma ampaisee käyntiin torstaina 12.4 klo 10, mutta Kolmistaan-blogin lukijoille ovet avautuvat jo klo 9.00. Paikkana toimii Ivana Helsinki Studio (Hämeentie 157).

Jo totuttuun tapaan Studio Salessa on myynnissä niin ikään Ivanan mallikappaleita, mallistojen viimeisiä aarteita ja erikoishintaisia mekkoja. Koska Ivana Helsingin studio muuttaa kesäkuussa paikkaa, on muuttosiivouksen ansioista tapahtumassa tällä kertaa myös huikean iso kirppisosasto, jossa on muun muassa Paolan vintage-mekkoihanuuksia.

Kesä tulee. Ja mekkokelit! Oletko valmis? 

-Karoliina-

Kuva: Ivana Helsinki // SS2108 -mallisto 

Ivana Helsinki Studio Sale

Hämeentie 157, 5.kerros, Helsinki.

Torstai& perjantai: klo (9)10-18

Lauantai: klo 10-16

Kommentit (2)

Voi vitsi! Harmittaa että oon muualla tuo aamupäivä, nyyh. Ivana Helsinki on ihan mun lempparimerkkejä. xx Toivottavasti muut lukijat tekevät hyviä löytöjä. 🙂

Vintage-mekkoja uuhjeee! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X