kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.05.2018

Mun toinen polttariviikonloppu!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

No nyt on luultavasti juhlittu tulevaa avioitumista jo sen verran, että luulisi olevan kemuttelut  tältä erää tässä. Kuten Insta Storisia seuranneet tietävätkin, viettelin minä polttareitani vielä toistamiseen viikonloppuna, kun kälyni vei minut yllärimatkalle Tukholmaan.

En todellakaan osannut odottaa mitään tuplapolttarikeissiä – edellisissäkin oli jo toipumista – mutta niinpä vaan kännykkääni kilahti viikko sitten lentoliput ja edellinen viikonloppu tulikin vietettyä sitten aurinkoisessa Stokiksessa.

Matkasimme Ruotsiin perjantai-iltapäivänä lentäen ja tulimme takaisin sunnuntai-iltana. Matka oli meidän kahden yhteinen reissu täynnä höpöttelyä, kaupungilla kiertelyä, hyvää ruokaa ja skumppaa. Kälyni oli varannut meille ihanan hotellin ja hyviä ruokapaikkoja. Oli niin mukava nauttia kiireettömyydestä ja rennosta olosta!

Kaiken lisäksi Tukholma helli meitä aivan mielettömällä säällä. Siellä oli jo aivan kesä (joka taidettiin tuoda mukanamme myös Suomeen).

Hyvästä reissusta kertoo muuten aina myös se, ettei kuvia ehdi edes ottaa. Siksi vain muutama otos.

Kiitos mieleenpainuvasta, ihanasta reissusta, H!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X