kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.05.2018

Kesän parhaat culottes-housut ja muut AARRE-suosikit!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: AARREkid

Kerroin viime kuussa siitä, kuinka AARREKID-rakkauteni on lastenvaatteiden osalta kestänyt jo seitsemän vuotta. Siksi onkin ilo, miten merkki on varsinkin viime vuosina pystynyt uudistumaan samaa tahtia, kun omat toiveet lastenvaatteiden suhteen ovat muuttuneet sitä rataa, mitä F on kasvanut. Koska niinhän se on, että vaikka monet lastenvaatteiden perusosaset ovatkin edelleen samat kuin taaperon kanssa, kyllä kouluikäisen omat vaatetoiveet ja toisaalta vaatteiden käyttötarkoitus muuttuu, kun vuodet vierivät.

Ihastuin viime syksynä AARREKIDin AARRE-malliston bubble-kankaiseen mekkoon – kuten aika moni muukin nainen – mutta enpä olisi vielä silloin osannut arvata, että yksittäinen vaatetykkäilyni muuttuisi jatkossa kokonaiseen merkkiin ihastumiseen…siis myös näin naistenvaatteiden osalta.

Tänään lanseerattu Something golden -mallisto on nimittäin kauttaaltaan jotain sellaista, joka puhuttelee minua. Se on samalla myös suurin AARREKIDin naistenvaatemallisto, joka tähän asti on julkaistu.Pehmeä trikoo, täydellinen maksimekko ja hyvät leikkaukset tekevät sen, että näitä vaatteita voi ja pitää käyttää niin rentoillessa vapaa-ajalla kuin silloinkin, kun päälle pitää laittaa jotain vähän parempaa. Asuissa hauskinta onkin ehkä se, että niiden henki muuttuu vaihtamalla asusteista. Samat vaatteet menevät juhlaan korkkareiden ja isojen korvisten kanssa, mutta yhtälailla vaatteet voi pukea tennareiden tai läpsyjen pariksi torikahveille.

Minä olen saanut testailla ennakkoon uuttaa AARRE-mallistoa ennen sen julkaisua ja aivan ykkössuosikikseni on löytynyt nuo culottes-housut, joita löytyy sekä mustavalkoisesta Mountains-kankaasta, sekä kokonaan mustina. Ne ovat – isoksi yllätyksekseni – myös F:n suosikit lastenmallistosta. Minä kuvailen AARRE- ja AARREkid-culotteseja luksuskollareiksi, koska niissä yhdistyy ihana käyttömukavuus ja sellainen kauneus, että pöksyillä voi mennä minne vaan.

Koodilla kolmistaanpostia kaikille AARREkidin nettikaupasta tilanneille postikulut ilmaiseksi ajalla 11.-13.5.2018.

-Karoliina-

Kuvat: Aarrekid, Nina Alanko

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X