Kolmistaan

2 x kesäsandaalit

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä rakastan sandaaleja ja läpsyjä, koska niissä varpaat saa tuulettua ihan vapaasti. Tänä keväänä mun kaappiin on eksinyt peräti kahdet uudet sandaalit.

Dr.Martensin paksupohjaiset, mutta ihanan kevyet sandaalit* mä sain valita taannoin INCH Storen blogibrunssilta. Näillä mä olenkin itse asiassa ehtinyt kävellä jo useammankin kilometrin, enkä voisi olla iloisempi, että nappasin mukaani juuri kyseiset yksilöt. On ihanaa, miten raffit ja rokit sandaalit voikaan olla.

Toiset mustat sandaalit tarttuivat mukaani Tukholman viikonlopulta. En juuri reissussa shoppaillut, mutta River Island oli ehdottomasti reissusi kiinnostavin kauppa. Niiden vaatteet ja asusteet ovat jotenkin niin minua. Rusettisandaalit valitsin siksi, että ajattelin niiden olevan Dr.Martensien ”söpömpi pikkusiskopari”. Valinta silloin, kun Martensit ovat jo vähän liian jykevät.

Jokos siellä kuljetaan släpäreissä, sannikkaissa, lipposissa, läpsyissä, missälie varpaat paljastavissa popoissa?

-Karoliina-

*saatu

Lue myös

X