Kolmistaan

Aurinkorasva, joka todella toimii lapsiperhekäytössä!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: Aco

Nyt se on taas alkanut. Julmettu aurinkorasvan lotraaminen, lippiksen pakottaminen päähän ja vesipullon kantaminen mukana. Saattanee kuulostaa kauhealle, mutta ei se ole sitä. Koska se kertoo vaan siitä, että KESÄ on täällä!

F on elänyt lapsuuden, jossa aurinkorasva kuuluu osana kesäaamuja. Omassa lapsuudessanihan kukaan ei ollut kuullutkaan moisesta, mutta onneksi maailma on muuttunut. Samalla tavalla, kun aamulla puetaan päälle ja pestään hampaat, laitetaan myös aurinkosuojat. Vaikka vaatteilla suojaaminen toki onkin lapsen ja auringon kanssa ehdoton juttu, fakta ainakin tuollaisen menevän ja hikoilevan koululaisen kanssa on se, ettei kaftaanit tai isot lierihatut varsinaisesti ole sitä kuuminta hottia. Siksi rasva-asia on aivan ehdoton!

Ennen lapsen syntymää en edes tajunnut, mikä ero erilaisten aurinkorasvojen käyttömukavuuksilla on. Mutta nyt tajuan. Poissuljettu on kaikki hankalat purnukat, tahmaavat mömmöt, huonosti imeytyvät aineet, veden mukana liukenevat rasvat ja toisaalta suihkuteltavat rasvat, jotka eivät kuitenkaan suihkua kunnolla.

ACO lähetti minulle ja F:lle testiin omat 50+ suojakertoimen ACO SUN KIDS ACTIVE -aurinkosuojatuotteensa ja voitte vaan uskoa, että niitä on viime viikkoina päästy todella testaamaan tosioloissa. Testaamamme Aco-tuotteet ovat yhdistelmäfiltterillisiä, välittömästi tehoavia vedenkestäviä aurinkosuojatuotteita, jotka kestävät myös hiekan ”raapimisen”. Nämä aurinkosuojat ovat kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle ja ne antavat suojaa sekä UVA- , että UVB-säteitä vastaan.

Erityisen hyviksi ACO-tuotteet tekevät sen, että niitä voi levittää myös märälle iholle. Toisekseen tuo suihkepullo toimii TODELLA oikeassa käytössä. Siitä voi sumuttaa jopa ylösalaisin, mistä suunnasta vaan, eikä suihkeosan käyttöteho ollenkaan heikkene. Sanoisin, että todella tärkeä juttu arkisessa käytössä.

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! Toivotaan, että tällainen kesä jatkuu ainakin elokuun loppuun! 

-Karoliina-

Lue myös

X