kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.06.2018

Häämatka, täältä me tullaan!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tittiidii. Tänään on perjantai ja me lähdetään häämatkalle. Reissuun, jota ei ehtinyt kaiken tämän hääodotuksen vuoksi odottaa ollenkaan, mutta joka on juuri siksikin niin ihana loma juuri tähän väliin.

Ensin meidän oli tarkoitus mennä Jenkkeihin. Selattiin jo lentoja ja hotelleja kun sitten satuttiin käymään tällainen keskustelu:

Minä: ”Haluatko sä shoppailla siellä?”

A: ”No en todella.”

Minä: ”Entä kiertää matkakohteita?”

A: ”En.”

Minä: ”No en mäkään. Kumpaakaan. Mitä sä haluat sitten tehdä?”

A: ”Olla yhdessä ja rentoutua”.

Minä: ”No sama.”

Niinpä skipattiin pitkät lennot, shoppailuparatiisit ja kaikki ylimääräinen. Tänään lennetään Kroatiaan mukana vaan vähän hellekamppeita, aurinkorasvaa, kirjoja, Yatzy-peli ja hyvää mieltä. Säätiedotuksen mukaan on sellaiset 30 astetta, mutta harmiksemme myös ukkosta ja sadetta. Mutta yritän nyt ottaa sellaisen fiiliksen, että se ei haittaa. Pääasia, että voidaan vaan chillata ja nauttia kokonaan toistemme seurasta.

F suuntaa paria tuntia aikaisemmin lähtevällä lennolla mun äidin ja isän kanssa Rhodokselle. Sinne on luvattu täyttä arskaa koko viikoksi. Ihana lähteä itse lomalle, kun tietää, että lapsonen saa vähintään yhtä huikean reissun hänkin.

Joten. Täältä tullaan honeymoonweek! Olipa muuten erikoista nähdä uusi sukunimi passissa. 

-Karoliina-

P.S. Mitäs siellä Kroatiassa kannattaa syödä, juoda, katsella tai tehdä? Noin niinku hypoteettisesti, jos jaksaa nousta hotellilta minnekään.

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X