Kolmistaan

Tältä näyttää viimeiset jämät ripsipidennyksistä. Viikko 2.

Teksti: Karoliina Pentikäinen

No niin. Nyt on sellainen setti tuossa ripsien kohdalla, että ei tee mieli pahemmin katsoa peiliin. Suloisessa sekamelskassa ovat niin omat superlyhyet ja ohuet luomuripset kuin muutama sinne tänne sojottava tekoripsitupsukin, joita olen hermojen pettäessä vähän leikellyt lyhyemmiksi. 

Aloitin viime viikolla meikkaamaan harventunutta ripsiriviäni ihan normaalisti (ripsari + kajaali). Samoin meikinpoisto on tapahtunut aivan armottomasti. Enää en ole suojellut ripsitupsuja, vaan nyt olen pessyt meikit aivan kun minulla ei ripsipidennyksiä olisikaan. Myös meikinpoistoaineilla, joissa on öljyä. Öljyähän siis irrottaa ripsien liimaa. 

Aloitin eilen ripsiseerumin käytön. Kerron siitä ja kokemuksista lisää myöhemmin. Alkutoive tietysti on, että haluan saada omat ripset mahdollisimman nopeasti normaaliin mittaansa. Ne ovat nyt lyhyemmät kuin alaripset!

Olen muistellut tässä mieleni sopukoista, kuinka silmät ilman tekoripsiä oikein meikattiinkaan. Olen miettinyt ripsien värjäämistä näin aluksi, koska liima on vaalentanut omat ripset aivan haaleiksi. Oikeastihan – toivottavasti vieläkin – minun luomuripseni ovat ihan mustat, eivätkä ne kaipaa silloin värjäyksiä. Hyviä vinkkejä ripsentaivuttimista otetaan myös vastaan. Niin ja vedenkestävistä, kohtuuhintaisista eye linereistä. Ripsarin olen jo ostanut ja löytänyt. Luotin kaikkien aikojen suosikkiripsiväriini, Helena Rubensteinin Lash Queen Mascaraan. 

-Karoliina-

Lue myös

X