Kolmistaan

Tule kuuntelemaan ensi viikolla mun luentoa!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Huomenta keskeltä häähumua! Ajattelin kipaista tänne noopeasti vinkkaamaan eräästä asiasta, joka koskee ensi viikkoa.

Olen nimittäin torstaina puhumassa Mothers in Business -jengin tapahtumassa Helsingissä. Meinaan vetäistä sellaisen tunnin (jaiks) aika omakohtaisen setin siitä, miten olen päätynyt nykyiselle alalleni, mitä arjen pyöritys tällaisen työn kanssa vaatii, mitä kompastuskiviä ja onnistumisia olen kohdannut sulloessani uraa ja perhe-elämää samaan pakettiin ja paljon muuta.

Tilaisuus ei ole avoin, vaan se on tarkoitettu ainoastaan MiB:n jäsenille. Joten jos haluat tulla kuulemaan meikäläisen jorinoita, liity MIB:iin tästä linkistä. Kun olet jäsen, saat sähköpostiisi tarkemmat speksit puheenvuoroni kellonajasta ja paikasta. Suosittelen liittymistä. Koko vuoden jäsenyys maksaa vaivaiset 30 euroa.

Ihanaa lauantaita!
-Karoliina-  

Lue myös

X