Kolmistaan

Viikon kirppislöytö: Mummon lasikulho

Teksti: Karoliina Pentikäinen

TUOTE

  • Lasikulho

OSTOPAIKKA

  • Tällä kertaa saantipaikka, ei ostopaikka. Sain kulhon mummoni jäämistöistä. Kukaan muu ei ollut huolinut kupposta.

HINTA

  • 0e

KÄYTTÖKOHDE

Kauan kulho pyöri meidän kaapeissa. Tein siihen joskus salaatin, mutta jotenkin kulhon väri ei oikein sopinut salaattiruokien pariksi. Kesällä meillä oli niin paljon hedelmiä, että lykkäsin ylijäämähedelmät ekaan kippoon, joka käteeni kaapista tarttui. Yllättäen kulhon ärhäkkä väri sopikin ikkunalaudalle, jossa valo pääsee kulhon läpi.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu. 

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • Meidän mummolla ei ollut varsinaisesti mitään kalliita perintöesineitä. Mutta jokainen häneltä peritty tavara tai huonekalu on mulle tärkeä. Ne ovat muisto mummosta, mutta myös tarina siitä, kuinka ennen aikaa ne ihan tavallisetkin tavarat kestivät käyttöä.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • Tunne-esineelle ei voi laskea arvoa. Mutta ikkunalaudan löydettyään kulhosta on ollut paljon iloa. 

Lue myös

X