Kolmistaan

Yksi joulu, kaksi paikkaa!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Iskin eilen joulun kuvat tietokoneelle. Piti tulla kuvatarina tänne blogiin, mutta ensi osa kuvista katosi ja toisekseen en ollut edes juuri ottanut kuvia. Tosin. Mitäpä sitten? Oli joulu ja rentoa, joten se lienee pääasia. Sen kun vaan maattiin sohvalla hyvän kirjan ja suklaarasian kanssa. Tarvotiin lumihangessa, luisteltiin, syötiin herkkuja ja saunottiin. Pelattiin lautapelejä ja nukutiin paljon.

Meillä oli tällä kertaa kaksi paikkaa ja yksi joulu. Paljon perhettä, rakkaita. Ruokaa, paketteja ja joulumieltä. Lunta, lasten naurua ja siskonpedissä nukkumista. Mikä joulu! Ihan erilainen kuin ennen, mutta silti kotoisa ja jollakin kummalla tavalla myös tuttu. Kiitos ihan kaikki A,F,J,J,M,H,A,M,M,I,E,H,H,J,A,A,M ja J! Ja tietysti joulupukki. 

-Karoliina-

Lue myös

X