kolmistaan

Perjantain asu, nro 16. Ihana yöpuku, jossa hengasin koko joulun.

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Asu: yöpuku

Merkki: H&M

Hankintapaikka: Hämeenkadun H&M.

Käyttöönottotoimenpiteet: Ei mikään, vaikka olen kyllä kuullut, että monet tämmöiset vaatteet pitäisi pestä ennen käyttöä. 

Käyttökohde: Mä olen rumien yöpukujen mestari. Nukun yleensä vanhassa t-paidassa ja lököboxereissa. Yleensä A:n vanhoissa. Varsinkin talvella, kun ei tarkene hepeneissä, koristaa t-paita-boxerit -yöppäriä illat ja aamut kauhtunut neule ja kollaripöksyt. Siksi olenkin yrittänyt koota myös yöppärivarastosta kaunista pienin askelin. Koska miksi ihmeessä kotona pitää näyttää nuhjuiselle, kun siellä kuitenkin viettää niin paljon aikaa?

Hankinnan kannattavuus: Tässä tullaan ehkä kohtaan, jota aina mietin: Periaatteessahan kotiasuja ei näe kukaan muu kuin kotiväki, eikä heitä varmasti kiinnosta, missä tamineissa kotona laahustelen. Siellä vaatteiden ei tarvitse viestiä yhtään mitään, joten periaatteessa yöppärin osto ei ole muuten kannattavaa kuin oman hyvinvoinnin vuoksi. Koska: Musta on ihana pukeutua kauniisiin vaatteisiin, olin sitten kotona tai en. Ja jos viettää päivän muuten meikittä, tukka pystyssä – kuten nyt jouluna vietin – on ihanaa, että edes asu on siisti. 

 -Karoliina-

Kuva:Noora Näppilä 

Lue myös

X