kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.01.2019

Pikkusiskon Baby Showerit

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mun Auroora-pikkusiskosta tulee aivan pian äiti. Ja se jos mikä on juhlimisen arvoinen juttu. Niinpä me vietimme eilen meidän lapsuudenkodissa Hankasalmella Aurooran Baby Showereita oikein isolla naisporukalla. Tai siis olihan mukana myös yksi miessukupuolenkin edustaja, mutta hän oli vielä ihan pikkiriikkinen miehenalku. 

Vietimme kemuja nyyttäriperiaattella, mikä on mielestäni ihan loistava tapa juhlia tämän tyyppisiä juhlia. Silloin tarjoamiset ja puuhat eivät kuormita liikaa ketään ja jokainen saa kuitenkin tehdä oman panoksensa juhlien onnistumisen eteen. Tarjolla oli salaatteja, piirasta, lihapullia, dippiperunoita, mutakakkua, muffineja, karkkia ja vaikka sun mitä hyvää.

Ohjelmaa oli jonkin verran, mutta ei liikaa. Pelattiin ”vauva-Aliasta”, Auroora sai arvailla vieraansa vauvakuvien perusteella ja F piti omaa Photo Booth -pistetään.

Kun on nähnyt siskon kamppailevan vuosia endometrioosin kanssa. Ja kun hänellä on takana vieläpä useampikin keskenmeno, ei voi olla onnellisempi siitä, että nyt vihdoin – vastoin moniakin ennusteita – hänestä tulee pian äiti. Ja minusta ensi kerran täti. Ei ihme, että vauvoja kutsutaan pieniksi ihmeiksi. 

-Karoliina-

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X