Kolmistaan

Valoa viikonloppuun ja elämään!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Hellurei! Ja huomenta! Tampere on herännyt tänään Valoa-fiiliksiin, kun aurinkoa on tällä viikolla ollut enemmän kuin muilla viikoilla. Ja eilen starttasi Valoa Festival, joka jatkuu vielä tänäänkin.

Me oltiin A:n ja kamujen kanssa jo eilenillalla katsomassa Iisaa ja Paperi-T:tä. Tnään mennään uudelleen. Hauskaa, että keskelle talvea on saatu festaritunnelmaa. 

Kun mä olin nuori, sellainen 14-20 -vuotias, kävin todella paljon keikoilla. Jyväskylän Lutakko oli se mesta, minne mentiin ennen ja jälkeen täysi-ikäisyyden. Silloin bändit oli eri tyyppisiä, mitä nyt kuuntelen: Sentenced, Charon, To Die For, 69 Eyes, Children of Bodom ja muut tummanpuhuvat. En enää nykyisin kuuntele tuontyyppistä musaa (enkä vedä mustaa kajaalia sisäluomitäydeltä), mutta kyllä biisit edelleen kolahtavat, kun ne jossain kuulee. Sisko lauloi torstaina MOW:n avajaisissa karaokehuoneessa Charonin Little Angel ja omisti se ison maailman tyyliin meikäläiselle. Vitsi mitkä legendaariset fiilikset!

Sidoste messissä muuten Valoalla! Tulkaa moikkailemaan! 

-Karoliina-

 

Lue myös

X