Kolmistaan

Kerrankin miehellä oli hyvä sisustusidea!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mun kevään sisustus- ja konmaritusinto on saanut lisäpotkua, kun olen käynyt kaappeja toinen toisensa jälkeen läpi. Ihan kauheasti en ole luopunut tavarasta – koska viime inventaarioista on niin lyhyt aika – mutta sen verran kuitenkin, että kirppispöytä on varattu taas maaliskuulle ja kaapit alkavat nyt selkeytyä toinen toisensa perään.

Mulla on ollut myös himo sisustaa, kuten jo kerroin. Ja yleensä olen sitä mieltä, että vain mulla on hyvät sisustusideat, mutta tällä kertaa mies heitti hyvän idean: Me ei ostettu uusia säilytyskalusteita, kuten olisin halunnut, vaan me vaihdettiinkin kaappien ja tuolin paikkaa. Ja miten ihmeessä se vaikuttikin koko kodin toimivuuteen ja ulkonäköön!

Entinen makuuhuoneen kaappi siirrettiin eteiseen. Ja eteisen liinavaatekaappi ja nojatuoli siirrettiin puolestaan makuuhuoneeseen. Vaikka säilytystila ei lisääntynyt siis piirun vertaa, mutta koska kaappien paikat vaihtui, tuntui, kun säilytystilaa olisi tullut tuplasti lisää. Iso vaatekaappi ikään kuin seilasi meillä vaan puolityhjänä makuuhuoneessa, mutta eteisessä se pääsi heti tositoimiin. Se saatiin nyt kokonaisuudessaan käyttöön ja samalla kaikki eteisessä seilaavat reput, kassit, kypärät, luistimet ja koko muu seilaava kama saatiin yksien ovien taakse.

Seuraavaksi mä siirryn makuuhuoneen lampun ja sängynpäädyn miettimiseen ja olohuoneen kunnostamiseen. Mulla on vahva tunne siitä, että tästä tulee vielä oikein hyvä!
 

-Karoliina-

 

Lue myös

X