kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 05.04.2019

Kynähame. Enpä olisi uskonut sellaista käyttäväni. Perjantain asu, nro 25.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Asu: neule, hame, sukkikset ja korolliset kangaskengät

Merkki: neule*, InWear // hame*, Aarrekid kengät // kengät, H&M

Hankintapaikka: neuleen olen saanut By Emkasta, samoin hameen Aarrekidiltä. Kengät olen ostanut Helsingistä H&M:ltä.  

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Neuleita rakastan – varsinkin talvisin – joten tuollainen yksinkertainen mohair-neule on ollut kovalla käytöllä pakkasilla. Hameen olen omistanut vasta reilun kuukauden, koska mallisto lanseerattiin vasta hetki sitten. Hametta en ole ehtinyt siis vielä kauheasti käyttää, mutta matskultaan ja malliltaan se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kengistä puhuin jo aikaisemmin, ja nehän olen ostanut lähinnä Ivana Helsingin mekkojen pariksi.

Hankinnan kannattavuus: Neule on ollut hyvä hankinta. Olen pitänyt sitä monenlaisten asujen kanssa, monissa eri tilanteissa. Hametta voisin kuvitella käyttäväni jatkossa paljonkin, koska se on ENSIMMÄINEN kynähamemalli, joka on mulle ikinä käynyt. Se on tiukka oikeista kohdista (vyötärö), mutta tarpeeksi löydä toisaalta (eli pyllystä). Kengät ovat olleet mekkokäytössä useamman kerran jo, vaikka eivät ole kovin vanhat. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (6)

Ei kovin ihmeellinen hame, ei hyvä 😯

Kiitos kommentistasi 🙂

Laitapa kuva kun joskus käytät oikeasti tuota hametta, ilman pelkkää kuvaustarkoitusta..

Oikeasti? Mä en koskaan pue kuviin vaatteita tai yhdistelmiä, mitä en käytä muutenkin. Arjessa kuvien otto blogiin vaan ei ole mahdollista. Instaan toki kyllä välillä.

Kiitos <3 Niin minustakin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X