kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.04.2019

Ikuisesti ylivoimainen itseruskettava! Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 12.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Vita Liberata invisi foaming tan water ( medium-dark)

Paikka: saatu blogin kautta *, mutta tuotetta myy mm. Stockmann

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä rakastan kaikkia Vita Liberatan itseruskettavia. Olen koittanut vuosien saatossa monia muitakin, mutta millään muulla merkillä ei saa mun iholle niin hyvää sävyä kuin näillä. Olin käyttänyt ennen tätä ”näkymätöntä” moussea Vita Liberatan ruskeaa moussea, joten hieman tosin epäilin, miten onnistuu levitys, kun tuotetta ei levittäessä varsinaisesti näe.

Mitä tuote todella tekee? Pumppupullosta painellessa vesi muuttuu mousseksi, ja sitten se hierotaan ihoon itserusketushanskan avulla. Tuote ruskettaa ihon kokonaisuudessaan 6-8 tunnin aikana, mutta tuote itsessään imeytyy todella nopeasti. Vaatteet voi siis pukea nopeasti jo ylle. Mulle Vita Liberata – tämäkin – tekee hyvin luonnollisen näköisen rusketuksen. Sävy on sama, jolla rusketun auringonvalossakin.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Kun ostelin ekoja Vita Liberata -purnukoita vuosia sitten, oli järkyttynyt niiden hinnasta. Olivathan ne useita kymppejä kalliimpia kuin jotkut toiset vastaavat tuotteet. Hinta on kyllä kuitenkin näissä ollut aina laadun tae, ja jopa minä – rähmäkäpälä – osaan levittää Vita Liberatat niin, ettei tule rajoja ja epätasaisuuksia. Samoin tuotteet ovat superriittoisia. En ole saanut tuhottua yhtäkään purnukkaa loppuun asti, ennen kun ne ovat menneet ”vanhaksi”. Kannattavuus on siis täysi kymppi. Varsinkin näin kevään kalkkilaivan kapteenille, joka tarvitsee vähän eloa naamaan ja kroppaan valon lisääntyessä. Se on kuitenkin sanottava, että vaikka kirkas mousse on ihanaa ja tahratonta, se tuoksuu minusta enemmän (ei paljon, mutta enemmän) kuin ruskea vastaava vaahto. 

 -Karoliina-

*saatu

 

 

 

Kommentit (1)

Mä olen käyttänyt saman merkin voidemaista itseruskettavaa. Laitan sitä joka ilta, mutta en oikein huomaa vaikuttaako vai ei. Kukaan ei ole sanonut että: oletpa ruskea tms. Kun jätin muutamia päiviä käyttämättä, mies sanoi että näytätpä kalpealta. Ehkä siis jotain väriä tuleekin?   t.Kirsi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X