kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.04.2019

Kauan kaivattu viikonloppukassi ja vahingossa myydyn takin korvaaja. Perjantain asu, nro 28

Teksti
Karoliina Pentikäinen
11 kommenttia

Asu: neuletunika, takki, leggarit, tennarit ja viikonloppukassi

Merkki: neuletunika, AARREwoman* // takki, Part Two* // tennarit, Converse // leggarit, Pieces // kassi, Makia*

Hankintapaikka: tunikan olen saanut viime syksynä Aarrekidiltä, takin ja ja laukun hiljattain blogin kautta. Tennarit ovat ikivanhat, samoin leggarit. En edes muista niiden hankintapaikkaa.

Käyttöönottotoimenpiteet: ei taas kerran yhtikäs mitään

Käyttökohde: Mä omistan näitä saman mallin Aarre-merinovillatunikoita kolmessa värissä. Pidän niitä joko paitana leggareiden kanssa tai mekkona sukkisten kanssa. Leggarit ovat mun vakkarin ”kesäleggarit”, koska ovat niin ohuet. Tennareita pidän heti, kun säät sallivat. Vaikka omistan lukuisia Converseja ja Vanseja, ovat nämä valkoiset minusta monikäyttöisimmät. Viikonloppukassi tuli todella tarpeeseen. Mulla on reppu ja käsimatkatavaramatkalaukku, mutta juuri tätä kokoa oleva reissukassi puuttui. Takki tuli kesätakkikäyttöön juurikin tuolleen auki huljuutellen. Omistin pari vuotta sitten melkein samanlaisen takin, laitoin sen sitten kirpparille ja olen kironnut extempore-myyntiä siitä asti.

Hankinnan kannattavuus: Kuten sanottu, laukku on kannattava hankinta, koska olen niin usein tarvinnut tällaista välimallin laukkua. Takki taas löysi paikkansa vanhan, menetetyn tilalle. Rakastan tätä Part Two-takin viileää, laskeutuvaa, mutta silti ryhdikästä kangasmatskua. Neulemekot ovat olleet mun luottovaatteita, mutta nyt jo kohta liian kuumia. Pitäisi keksiä kesäksi samanhenkinen t-paitahihainen tunika, jota rakastaisin yhtä paljon. Vinkkejä otetaan vastaan! Leggareiden ja Conssien kannattavuuden näkee jo niin käyttöiässä. Ne ovat peruskappaleet aina valmiina palvelukseen.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

 

 

Kommentit (11)

Kaunis kokonaisuus:) Onko aarrewomanin koot minkälaisia? Jos on kooltaan M/ ~38, niin päteekö sama koko heilläkin?

Tosi kiva asu. Niin mun makuun 😄

Avasin pitkästä aikaa blogisi. Joskus aikanaan olin aktiivinen lukija, mutta into hiipui vuosien myötä.
Nyt luin järjestyksessä nämä kolme viimeisintä postausta. Ehkä sattumaa, mutta niistä jokainen sisälsi selkeän, mainostavat viittauksen johonkin tuotteeseen tai palveluun.
Äh, luen postilaatikkoon kannetut tarjousuutiset, jos olen mainoslukemisen tarpeessa.

Kurja kuulla. Varsinkin, kun olen tietoisesti karsinut kaupalliset kamppikset 1/7 osaan siitä, mitä niitä joskus oli.
Jännä, että koet ko. 3 postausta mainoksiksi. Tässä on saatuja tuotteita, kuten mulla on ollut aina. Suihkurusketus oli vilpiton vinkki. En ole saanut siitä mitään rahaa, palvelua tai alea. Jos saan, merkkaan sen aina. Ja jos viittaat kolumnin aihetta liippaavaan tekstiin, en pidä sitä mainoksena lainkaan. Minusta on vaan kiva jatkaa kolumnin aihetta (jossa on tarkat merkkimäärät) täällä blogissa.

Ja nuo Papun lyhythihaiset pellavatunikat näyttäs olevan nyt -20% alessa. 🙂

Oi pellava on kyllä best!

Papulla tuli kesälle ihania pellavaisia t-paitatunikoita! Suosittelen!

Hyvä vinkki! Tänks 🙂

R-collectionilla on t-paita-tunika. Suosittelen!

Kiitti vinkistä 🙂

Mun mielestä pätee 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X