kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.07.2019

Hempeä farkkuasu ja yllätyssuurella käytöllä ollut kimononeule. Perjantain asu, nro 35.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Asu: farkut, neule, lyhythihainen paita, korvikset ja loaferit

Merkki: farkut, H&M Mama // neule, Uhana Design // paita, H&M Mama // kengät, Stradivarius  // korvikset, Uhana Design

Hankintapaikka: Henkkamaukan kamat Ratinan Henkalta, neule Uhanan ystävämyynneistä, korvikset muuten vaan Uhanalta ja kengät Espanjasta

Käyttöönottotoimenpiteet: 

Käyttökohde: Varsinaiset äitiysvaatteet, paidan ja farkut, olen luonnollisesti ostanut käyttövaatteiksi raskauden ajalle. Neuleen olen hommannut pari vuotta sitten, mutta itse asiassa nyt vasta raskaana olen alkanut pitää sitä (kuten muitakin kimonoita) oikein urakalla. Pidän niitä kesäisin takkeina. Kengät ostin ikään kuin ballerinojen korvaajaksi. Jostain syystä en ole enää pariin kesään osannut pitää ballerinoja yhtä usein kun ennen. Korvikset olen ostanut piristämään asuja.

Hankinnan kannattavuus: Äitiysvaatteet ovat olleet siinä mielessä kannattavat ostokset, että mä tosiaan tarvitsen niitä. Toisaalta mä vähän kriiseilen äitiysvaatteiden kanssa siksi, että tuntuu, että ne kaikki on samasta puusta. Sellaisia hempeitä, mammamaisia ja jotenkin tehty tietyntyyppiselle naiskuvalle. Jos olisi varaa valita tyyleistä, ei tämä paita olisi mun päällä. Sinne mahtuu kuitenkin kivasti maha ja väri käy monen vaatteen kanssa. Neuleita mulla on paljon, ja kimonot yllättävän vaikeita takkien alla talvella. Mutta: Näin kesällä olen pitänyt tätä neuletta tosi paljon. Merinovilla on ihanan viileä ja lämmin yhtä aikaa. Olen myynyt monet mun pisarakorviksista, mutta säästänyt kivoimmat värit. Vaikka Uhanan korviksia näkee kaikkialla, pidän näistä edelleen. On ihana pitää isoja, näkyviä korviksia, jotka eivät kuitenkaan ole liian hienostelevat, ja jotka eivät paina lainkaan korvissa.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

Kommentit (2)

Ihana asu, tää väripaletti on puolestaan just mun mieleen! Mun mielestä tää hempeäkin look pukee sua tosi hyvin, näytät kauniilta! 🙂 Mutta ymmärrän kyllä, ettei sovi jokaisen pirtaan, ja varmasti äitiysvaatteissa voisi olla enemmän valinnanvaraa ja eri tyylisiä vaatekappaleita! Tuntuu, että valikoima on tosi rajattu, ja harvasta liikkeestä löytyy ylipäänsä!

Nuo korvikset on aivan ihanat 😊 raskaus kyllä pukee sinua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X