kolmistaan

Mistä kauniit kotihengailuvaatteet?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä olen hengannut toukokuusta lähtien erityisen paljon kotona. Ja mitä pidemmälle raskaus on mennyt, sitä rennommaksi muutenkin jo aika rento pukeutumistyylini on mennyt. Nykyisin hiihdän lähinnä sukkahousukankaisissa leggareissa ja jossain miehen paidassa. Ja siinä yhdessä takissa ja kaksissa kengissä, joihin mahdun.

Mä kuitenkin aloin miettiä tässä tällä viikolla, että olisi ihana omistaa pari kaunista kotiasua, joilla kehtaisi mennä kauppaan. Ja mullahan on siis muutamia kollarihousuja kyllä, ja tosiaankin käyn niissä kaupalla ja vaikka missä, mutta ne eivät mahdu nyt – eikä varmasti synnytyksenkään jälkeen vielä pitkään aikaan – mun päälle.

Tarvitsisinkin siis vinkit joistakin superkauniista lököpöksyistä ja vetoketjuhuppareista/imetyspaidoista, jotka voisin hankkia nyt vielä ennen vauvojen tuloa. Ja pliis! Nyt ei mitään ”nämä Balmuirin 5670 euroa maksavat mohair-housut on ihanat”, koska toivon mukaan tämä nykyinen ja tulevan talven koko ei ole ikuinen, joten tällä kertaa satsaisin laadun sijaan mieluummin hetkelliseen iloon.

KAIKKI (NETTI)KAUPPAVINKIT NYT KEHIIN, PLIIS!

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Lue myös

X