kolmistaan

Pikameikki, eli aamujeni perussetti

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Nykyisessä elämässä tämä ”kiireiset aamut” on saanut aivan uuden merkityksen. Varsinkin silloin, kun aamulla, eli 4 tunnin sisällä heräämisestä, täytyisi olla jossakin ihmisten ilmoilla.

Mä mietin ennen raskautta, miten sitä aamuisin selviää ulos edes jotenkin laittautuneena, ja totta on, ettei meikkailuihin jää juuri aikaa. Siksi mä olen vedellyt mutkat suoraksi ja ottanut esimerkiksi ripsipidennykset taas osaksi mun elämää. Halusin pidennykset, jotka näyttäisivät käytännössä samalle, mille mun silmät näyttää silloin, kun olen laittanut niihin eyelinerin ja monta kerrosta ripsaria. Toisin sanoen pidennykset eivät ole juuri sen pidemmät kuin mun omat ripset, mutta tummuttaa ja tuuheutta niissä on kyllä. Tällä konstilla mulla menee aamulla 4-6 minuuttia, kun olen ”kunnossa”. Jos ja kun yhdistän hommaan vielä vartalosuihkun (koska hikoilen koko ajan kun pieni possu), menee multa ehkä 10-15 minuuttia yhteensä.

Koska multa kysyttiin viimeksi tällä viikolla, miten laittaudun ja mitä tuotteita käytän, näin homma etenee:

 1. Rillit pois, piilarit tilalle.
 2. Vartalosuihku, samalla hampaiden pesu.
 3. Pukeutuminen.
 4. Pisteet naamalla Dermosilin seerumia, meikkivoidetta, Essencen hohdetta* ja Vita Liberatan Body Bluria. Kaikki yhdellä kertaa sekaisin kasvoille hieroen.
 5. Kulmageeli ja hajakarvat pois (vahautan kulmat kerran 4 viikon sisällä Beutiful Youssa. En ehdi enää itse nyppiä, mutta ylimääräiset höylään sellaisella minisheiverillä pois)
 6. The Body Shopin poskipunapuikko + Kicksin aurinkopuuteri
 7. Ripsien harjaaminen
 8. Huulten rajaus ja Whamisan huulirasva ja välillä huulipuna. Lorealin puna kosteuttaa hyvin.
 9. Tukka (puhtaan tai pipopäivänä) auki. Juureen kuivashampoota, latvoja vähän raudalla käännellen, kuten tässä postauksessa.
 10. Likaisena ilman harjaamista ylös nutturalle, kuten 95% äideistä sen tekee.
 11. Lakkaa ja paljon.

Mitkä kauneuskikat pelastaa sun kiireiset aamut? Mulle ehdotonta on se, että käyn tasaisesti Beutiful Youssa kynsissä, kulmissa ja ripsissä, sekä Umpulla Primessä kampaajalla. Mulla on itse asiassa ensi viikolla kampaaja pitkästä aikaa. Saa nähdä, mitä Umppu keksii. Halusin pidennykset pois vauva-arjen alkutaipaleelle, mutta totta puhuen kaipaan pitkää tukkaa. Ehkä löydetään joku helppo pidennysratkaisu. Totta puhuen haluaisin säännöllisesti myös jalkahoidon/pedikyyri, sekä vahauksen, mutta sitten saisikin jo kaivaa kuvetta enemmän + kaikki aika menisi hoitoloissa makoiluun.

-Karoliina-

*saatu 

Lue myös

X