Kolmistaan

10 asiaa, jota suosittelen juuri nyt!

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Viime viikkoina nämä asiat ovat ilahduttaneet. Ja suosittelen niitä myös muille. 

  1. Emmi-Liia Sjöholmin Paperilla toinen -kirja. Olen lukenut (eli kuunnellut) kirjaa vasta 1/3, mutta uskallan jo nyt suositella. Todella pitkästä aikaa kirja, joka tuntuu niin helppolukuiselta/kuunneltavalta, ettei edes tunnu, että kyseessä olisi kirja. Ihan kun kaveri vaan kertoilisi asioita elämästään. Povaan tästä kirjasta koko kirjavuoden yhtä kuningattarista. 
  2. Ruusukaali. Miten olin unohtanut sen olemassaolon? Aivan taivaallista uunissa paahdettuna. Päälle vähän oliiviöljyä, hunajaa ja öljyä.
  3. Pyyheturbaani suihkun jälkeen. Omistin viimeksi tällaisen joskus 2000-luvun alussa. Ja nyt taas. Kuivaa tukan ja säästää yöpuvun selkämykset märiltä länteiltä. Omani olen saanut Pirpana Designeltä. *
  4. Alennusmyyntivinkkaus. Meillä on pyörinyt siskojen ja kavereiden kanssa nyt joulun jälkeen alennusmyyntivinkkaus, eli olemme lähetelleet toisillemme kuvia ja vinkkejä siitä, missä kaupassa on mitäkin aleja. Näissä olennaista on myös kertoa hinnan lisäksi tuotteiden laadusta. Tyyliin ”mun Lindexin viskoosihousut on kestänyt 7 vuotta, mutta Kappiksen viskoosin laadusta ei ole kokemusta” tai ”Sokoksella oli nahkainen vyölaukku – 50%”.
  5. Sorjonen. Jos et ole vielä katsonut. KATSO HYVÄ IHMINEN. Sama pätee Netflixin Rahapajaan.
  6. Keijun siemenlevite. En olisi uskonut, että koskaan suosittelisin KEIJUA, mutta tämä on todella hyvää. Ja pehmeä vaihtoehto Oivariinille ja voille ainakin joinakin päivinä.
  7. Sidosteen merinovillahuivit. Ei ehkä ylläri, että suosittelen Sidostetta. Mutta harva teistä on ehkä huomannut, että pipojen ja tuubihuivien rinnalle on noussut myös Tampereella valmistetut merinovillahuivit. Mun on pakko sanoa, että paras huivimalli ikinä! Sopivan paksu ja pitkä. Muesling-vapaata merinovillaa. Ulkoasu jotenkin niin ajaton ja siisti, että menee KAIKEN KANSSA.
  8. Lihasvasara. Me ostettiin miehen kanssa itsellemme joululahjaksi lihasvasara. Ihan loistava vempain, jolla saa helposti hierottua itseltä tai toiselta lihasjumit auki. Pelastus silloin, kun ei ehdi hierojalle.
  9. The Body Shopin mansikkahoitoaine. Tunnustan: Lapsi sai tämän joulukalenteristaan, mutta olen ”vähän lainannut” hoitoainetta aina omilla suihkureissuillanikin. En tykkää yleensä makeista tuoksuista, mutta tämä on poikkeus. Hoitoaineen tuoksusta tulee mieleen ne lapsuuden My Little Ponyt, jotka haisivat kymmenien metrien päähän.(Silloin harmitti, kun äiti tuuletti poneja aina ulkona). Sen lisäksi The Body Shopin hoitsikka tekee hiuksista todella helposti harjattavat.
  10. Kulmakarvojen vahaus. Mulla on vahattu kulmat Beutiful Youssa* nyt vajaan vuoden ajan. Ja vitsi rakastan sitä!! Kulmia ei tarvitse nyppiä todellakaan niin usein, muoto säilyy aina hyvänä ja uusia karvoja kasvaa hitaammin. Loistava apu tällaiselle pöheikkökulmakarvalle.

-Karoliina-

*palvelu/tuote saatu 

 

X