Kolmistaan

Ankea viikonloppu takana (sisältää valitusta)

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Heipparallaa sunnuntai-iltaan!
Mua ihan hämmästytti, kun niin moni oli kommentoinut viime postaukseen, miten rankkaa mulla on öisin. Itse kun olen ajatellut, että meillä on aika iisiä. Menoa ja meininkiä kyllä, koomisia tilanteita ja säätöä (jonka vuoksi kirjoitinkin koko postauksen), mutta ei kuitenkaan normaalitiloissa eritysrankkaa . Jotenkin koen, että nuo kaksi pientä kun ovat – jos ei nyt aivan super helppohoitoisia vauvoja – niin ainakaan ei kovin haastavia.

Mutta NYT. Nyt pitää sanoa, että on ollut oikeasti aika puhki kuluttava viikonloppua. F oli viime viikon kipeänä, mulla alkoi flunssa pukata perjantaina. Ja lauantainan vastaisena yönä flunssa ja lämpö iski sitten todenteolla sekä mulle, että toiselle vauvoista. Meillä on siis valvottu, yskitty, niistetty ja vedetty troppia. Könötetty puoliunessa sohvalla kädet puuduksissa, saatu rikottua yksi imuri vauvojen nenäimurilla ja tilattu kaksi kertaa take awayta. Ja voin sanoa, että jos YHTÄ asiaa lapsettomassa elämässä kaipaan, on rauhassa sairastaminen. Tai edes lapsellisessa elämässä sitä, että voisi hoitaa lapset niin, että olisi itse siinä tilanteessa täysissä voimissa. Mulla on tosi paha tapa sairastaa lasten kanssa aika yhtä aikaa. Joku symbisoosijuttu vai mikä lie.

No. Anyway. Tämä on toinen kerta jo pienten syntymän jälkeen, kun olen kovassa flunssassa ja kuumeessa. Veikkaan, että tuo lektiinitien puutos nosta taas päätään, kun vuorokausirytmi on erilainen, mikä ihmisen ihannetilanteessa on. Vaikkei siis tuo väsymys usein tunnukaan mulla, mutta varmasti kroppa taistelee katkonaisia öitä vastaan. Pitäisi varmasti aloittaa taas  Rohtoksen Matcha-kapselien syönti uudelleen. En niitä raskaana uskaltanut syödä, mutta koin niistä olevan paljonkin apua ennen raskautumista.

Voi kun alkuviikko alkaisi terveemmissä merkeissä. Meille on onneksi tulossa kotiapu tiistaina 2,5 tunniksi. Ehkä silloin vaan nukun ja jätän juoksevien asioiden hoidon toiseen kertaan. Tai sitten hurjastelen ja kysyn, olisiko mahdollista saada apua jopa muutamaksi lisätunniksi.

Ja sitä odotellessa haaveilen jo kahden viikon päässä häämöttävästä hotelliyöstä kahdestaan A:n kanssa. Kyllä! Hotelliyöstä.Voitte soittaa jo lehdistön paikalle.

Kuva perjantaiaamulta, kun olo vielä meikkiä ja väriä naamassa. Ja edessä valoisa viikonloppu. 

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä 

Paita: NOSH (saatu) // farkut, Neuw Denim (saatu) 

 

X