kolmistaan

Hiihtolomaa, podcastia ja kirpparia

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Hellurei täältä Hankasalmelta. Esikoinen tuli maalle jo sunnuntaina mummon ja papan kyydillä. Minä matkustin sankarillisesti Mesin ja Ompun kanssa perässä yksin (!) junalla tiistaina. Lisää tästä uroteosta ja junamatkaamisesta tuonnempana.

Niin moni myötäeli meidän sairasteluja, joten kerrottakoon nyt sairastelun jälkeisestä ajasta. Ensinnäkin ne ovat melkein kokonaan taakse jäänyttä elämää. Koputtelen puuta. Vauvoilla on vaan enää nenät vähän tukossa, mutta se ei taida lähteä pois ennen kuin kasvavat ja röörit suurenevat.

Jännästi vei kyllä vedon pois tämä helmikuu. Pitkä sairastelukierre vähensi kyllä omia voimavaroja, ja olen huomannut, että yöheräily on ollut paljon haastavampaa kuin aikaisemmin. Toivottavasti kevät ja valo tuo taas voimia. Tekisi mieli antaa tytöille illalla jo velliä, jotta nälkä ei herättäisi niin usein, mutta se on kai vielä kiellettyjen listalla.

Mä olen raivannut kaappeja ennen Hanksulle tuloa oikein olan takaa, ja Radiokirppiksellä* on taas pöytä täynnä meidän vaatteita ja lähinnä vauvoihin liittyviä tarvikkeita. Mm. kaksosten kantoväline, pullonlämmitin, unipesä ja säkeittäin koon 50-56 vaatteita. Myös Esikoisen vaatteita ja minun raskausfarkkuja. Pöydän numero on 174 ja mä tuon sinne täyttöä kirppisjakson ajan, joten kannattaa käydä tsekkaamassa useammankin kerran.

Tämä vaatteiden ja tavaran määrä (joka kaiken lisäksi jää tarpeettomaksi/pieneksi todella nopeaa) kahden vauvan kanssa on aivan älytöntä. Meillä on ainakin ollut aivan liikaa vaatteita, kun en etukäteen tiennyt, paljon on tarpeeksi. Jatkossa ostan paljon vähennän. Ja enemmän helppokäyttöistä (eli taas kerran niitä haalareita). Tosin juuri mietin, että ainakin pitkähihaiset haalarit saattavat olla haastavia kesällä. Kertokaa, mikä vaate sopii vauvalle parhaiten kesäaikaan!

Ainiin. Maanantai oli ihana päivä. Äänitin Nuorgamin Emmin kanssa meidän ekan jakson Nuorgam&Pentikäinen podcastiin. Meillä oli superkivaa, jakson tunnari on aivan läppä ja itse podcast huikeaa settiä. Mä uskon, että jos tykkäätte seurata meitä somessa, tykkäätte myös podista. Se pitäisi saada julkaistua ensi viikolla.

Sellaisia aatoksia tähän torstaihin. Mitäs sinne kuuluu?

-Karoliina-

 

Lue myös

X