Kolmistaan

10 asiaa, jota et tiedä minusta

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Sain viestin viime viikolla, että äitiyden aakkoset – postauksessa ei ollut kauan mukana olleelle lukijalle mitään uutta tietoa. Jäin miettimään kommenttia ja niinhän se muuten varmasti on: Jotenkin sitä kertoo itsestään ja elämästään varmasti aika samanlaisia juttuja, koska oman elämän painotuksetkin ovat usein vuodesta vuoteen aika samoja.

Siksipä ajattelin, että teistä olisi varmasti kiva kuulla jotain ihan uutta. Ja haastoin itseni kaivelemaan muistini sopukoista jotain sellaista, jota ette ehkä minusta vielä tiedä. Kertokaa, jos olen näistä asioista joskus jo kirjoittanut. Nämä on nyt tätä hömppäosastoa, mutta ehkä ne ilahduttavat teidän iltaa. 

1. Mä RAKASTAN ”Remppa vai muutto Vancouver – sarjaa” . Ja aivan täysillä fanitan sisustussuunnittelija-Jilliania. A aina nauraa ohjelmalle, koska Jillianin vaatteet on kuulemma suoraan kuin mun päältä. Ehkä siksi mun mielestä Jillianilla onkin niin täykky tyyli, hah!

2. Jätän aina kaikkiin juomiin pohjat. Aivan aina. Puoliksi juotuja pulloja ja mukeja ja laseja on ripoteltuna pitkin kotia. Lapsuudesta niistä valitti äiti, nyt aviomies.

3. Mun eka Ivana Helsinki -mekko oli tämä. Siitä alkoi suuri rakkaustarina.

4. Mun voileivällä on oltava aina 1,5 minitomaattia. Eli kolme puolikasta.

5. En voi missään olosuhteissa nukkua pitkillä housuilla peiton alla. Se on musta aivan kauhea tunne. Siksi aina yöboxerit.

6. Olen saanut hymytyttöpatsaan.

7.Olin nuorena töissä Kaarina K -liikkeessä, Kaarina Kivilahden alaisena. Olin täysi maalaistallukka ja en esinämerkikai tunnistanut Samu-Jussi Koskea, vaikka rupattelin hänen kanssaan harvase viikko, en tiennyt, kuka hän oli. Luulin joksikin Marimekon assariksi. Mikä hävetys. 

8.En juo ikinä siideriä tai mitään muitakaan makeita alkoholijuomia.

9.En voi sietää passion hedelmän sisällä olevia ”hetuloita”, jotka näkyvät, kun ottaa itse hedelmän pois. Pelkkä ajatuskin alkaa puistattaa ihan aidosti. Se on jotain niin oksettava!

10. En voi käyttää koskaan kenkiä, jotka kopisee. Niistä tulee aivan liian itsetietoinen olo. Sellainen ”katsokaa kaikki minua”. Siksi mun kaikissa (eli harvoissa) korollisissa kengissä on kumipohjat, jotka ei pidä ääntä.

Nämä kun lukee, tulee kyllä olo, että olen hiukan omituinen.

Hauskaa iltaa!

-Karoliina-

Kuvaaja: Liisa Valonen (käsittelemätön kuva), kuva otettu MeNaisten kuvauksissa viime keväänä 

X