Kolmistaan

Me myydään meidän koti

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Jotta erikoistilannekevät olisi vieläkin erikoisempi, päätettiin laittaa meidän koti myyntiin. Ja totta kai toivotaan, että tänne muutta joku sellainen henkilö, pariskunta tai pieni perhe, joka rakastuu tähän asuntoon ja Pyynikkiin yhtään paljon kuin mekin.

Tekniset tiedot kodista ja kuvat löytyvät täältä linkistä. Mutta vanhan talon henki, kolmesta ilmansuunnasta välkkyvä valo ja korkeiden huoneiden tuoma tunnelma ovat asioita, joista ei voi paperilla kertoa. Ne pitää kokea itse.

Vaikka odotan innolla kaikkea tulevaa, kyllä minulle jää ikävä olohuoneen ikkunasta näkyvää Näsinneulaa. Sitä oikeasti ainoaa Tampereen maamerkkiä, jonka tiesin ennen tänne muuttoa. Siksi olikin niin hassua astua ensi kerran A:n luokse kylään ja nähdä Näsinneula suoraan ensimmäisenä. Tuohon kuvaan rakastuin ja tuosta ikkunasta on otettu näiden vuosien saatossa varmasti satoja kuvia. Auringonlaskussa ja -nousussa. Pakkasella ja heltellä. Yöllä ja päivällä.

Jos elämä Pyynikillä kiinnostaa, ottakaa yhteys meidän välittäjän. 

-Karoliina-

Kuvat: Huom! ja minä

X