Kolmistaan

Juhannus 2020

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Me matkattiin pienten likkojen kanssa tiistaina  Keski-Suomeen, jossa F jo odotteli meitä. A tuli F:n bestis kyydissään Hankasalmella perjantaiaamuna. Samassa rytinässä remmiin liittyi mun sisko ja tämän mies.

Juhannus oli tällä kertaa ns. leikattu versio minun ja A:n osalta, koska kuten puhuttu, vauvojen tuli olla yötoimissa jo kuuden jälkeen. Meidän mökki ja mun lapsuudenkoti on aika lähellä toisistaan, joten näiden kahden välillä suhailtiin koko pitkä viikonloppu.

Isot lapset olivat joko järvessä tai paljussa. Miten ihana nähdä, että diginatiivit viettivät hyvin perinteisiä kesäpäiviä itikanpistoista paukamilla, aurinkoraitoja hiuksissaan.

Me ehdimme nähdä juhannuksen aikana myös Muuramen ystäviä ja käydä pikaisesti mun mummolla. Niin ja kirppislöytöjäkin tein Aseman kirpparilta, mun lempikirppikseltä.

Ja yksi, megamahtava juttu. Vauvat nukkuivat nimittäin mummolassa aamu-unienkkansa. Mesi nukkui joka aamu 5.30-5.50 asti. Ja Omppu parhaana aamuna 6.35 asti. Näin kuukausitolkulla klo 4 heränneille tuollainen muutos on mieletön. Toivotaan, että kotona jatkuu sama trendi. 

-Karoliina-

P. S. Olenkin ihmetellyt, miksi en ole saanut aikoihin blogikommentteja. Nyt yksi teistä lukijoista kertoi, että kommenttikenttää ei edes näy. Pitää selvittää, mistä tämä johtuu 🙂 

X