kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.07.2020

Tuttinäkö

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Joskus sitä ihmettelee omia yliluonnollisia kykyjään.

Ei osaa oikein itselleenkään selittää, mistä on kyse. Miksi onnistuu kerta toisensa jälkeen. Onnistuu vaan. 

Huone on pilkkopimeä. Verhojen ja ikkunan väliin viritetty eteerisesti jätesäkit. Valoa ei pilkahda yhtikäs mistään. Yhtikäs, jos en vielä tätä kertonut tarpeeksi selkeästi. 

Mutta kun vauva parahtaa, suuntaa käteni välittömästi pinnasängyn pohjalle. Ei väliä, pongahdanko pedin luo kesken sikeimmän unen vai vasta horrokseen keskeltä, mutta käteni löytää sen heti. Ei haparoi, ei etsi ilman ratkaisua.

Nopea kämmenliike patjan pohjalle ja siinä se on. Tutti. Oli se jalkopäässä, vauvan niskan takana, reunaan piiloutuneena. Sillä ei ole merkitystä. Minun käteni suuntaa intuitiolla, automaattisesti sinne, missä se lymyilee.

Voitte kutsua minua neroksi. Voitte vihjailla noitavoimista. Minä kutsun tätä tuttinäöksi.

-Karoliina- 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X