kolmistaan

Some-työn varjopuolet

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä rakastan tehdä töitä somessa ja somen parissa. On ihanaa kirjoittaa ja höpistä. Olla monella tavalla kiinni ajassa työn kautta.

Tässä työssä on kuitenkin – kuten monessa muussakin työssä – omat varjopuolensa. Ja jos niistä yrittää puhua, ihan ilman martyyrin viittaakin, saa usein vaan pahemman sopan aikaiseksi. Sanotaan, että ”itsepä olet työsi valinnut” tai kutsutaan niin rumilla nimillä, ettei niitä viitsi edes kirjoittaa. 

Me silti, tai ehkä juuri siksi, haluttiin tonkia Emmin kanssa tätä aihetta meidän podcastissa. Puhutiin somen paskamyrskyistä ja siitä, miltä tuntuu olla tuolla myrskyn silmässä. Siis ihan oikeasti tuntuu. Ihmisenä. 

Kuuntele Nuorgam&Pentikäinen -podcastin kolmas jakso täältä. Jakson nimi: ”Mitä kaikkea somevaikuttajan täytyy sietää?” 

Kivaa alkavaa viikkoa! Kuva meidän äänitys”studiosta”!

-Karoliina-

Lue myös

X