kolmistaan

Vaivoja, vauvoja ja vakuutuksia

Teksti: Karoliina Pentikäinen

// Kaupallinen yhteistyö: Pohjola Vakuutus// 

Juuri, kun mä iloitsin juhannuksen aikana siitä, että meidän perhe on ollut liki puoli vuotta terveenä, päätyivät vauvat taas yhdeksi yöksi sairaalaan heinäkuun puolessa välissä. Onneksi kyseessä oli vaan kurkunpääntulehdus, joka meni kortisonilla, särkylääkkeillä ja adrenaliinilla nopeasti ohi, mutta tulipa taas muistutus siitä, ettei terveet päivä ole koskaan itsestäänselvyys.

Meidän tytöt on nyt kymmenen kuukautta vanhoja, ja ovat olleet sairaalassa yön yli reissuilla nyt neljä kertaa. Päälle sitten sellaiset ihan tavalliset lääkärikäynnit, kun ollaan käyty hakemassa apua esimerkiksi ihottumaan ja erikoiseen näppyyn, joka osoittautui lopulta ontelosyyläksi.  Kun taas mapitin lääkärilaskuja ja reseptilääkkeiden kuitteja kansioon, kiitin lapsivakuutuksista, jotka otettiin tytöille ennen heidän syntymäänsä. Olipa laskut tai reseptit tulleet sitten yksityisestä lääkärikeskuksesta tai sitten kunnalliselta puolelta, on niitä kertynyt nyt jo vajaassa vuodessa sellainen pino, että Pohjola Vakuutuksesta otettu vakuutus on maksanut itsensä monta kertaa jo takaisin.

Mä pidän erityisesti Pohjola Vakuutuksen asiakkaille maksuttomasta Pohjola Terveysmestari-palvelusta, joka on puhelimitse toimiva helppi sellaisiin tilanteisiin, kun haluaa pompotella ajatuksia lääkäriin menoon tarpeellisuudesta ammattilaisen kanssa. Terveysmestari  on siis terveydenhuollon ammattilainen, jolle voi kertoa vaikka sen, millainen tauti lasta vaivaa ja olisikohan nyt aika mennä lääkärille. Asiantuntija luurin toisessa päässä antaa oman kantansa ja yhteistuumin mietitään, varattaisiinko lääkäriaika. Terveysmestari myös varaa lääkäriajan puolestasi ja hoitaa samalla vakuutuksen korvauspäätöksen.

Esimerkiksi kun tytöillä oli nuhaa vielä pitkään kurkunpääntulehduksen jälkeenkin, itse olisin varannut lastenlääkärin, mutta Terveysmestarista ehdotettiin nenä-,kurkku-, korvalääkärin pakeille menoa.

Meidän perheestä on tehty parikin haastattelua tuonne OP:n sivuille koskien raha-asioita ja vakuutuksia. Käykääpä lukemassa ne täältä  ja täältä! Ja jos ilmenee kysymyksiä koskien Pohjola Vakuutuksen vakuutuksia, käykää esittämässä kysymykset mun IG Feedissä tätä postausta esittelevän kuvan alle. Mä ja/tai Pohjola Vakuutuksen väki vastaamme niihin mielellämme!

-Karoliina-

// Terveyspalvelut tarjoaa Pohjola Sairaala Oy. Vakuutuspalvelut tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy //

Alkuperäinen kuva: Noora Näppilä

 

Lue myös

X