kolmistaan

String Pocketit keittiössä

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

Kun me alettiin mättää tavaroita meidän uuden kodin keittiöön, kävi aika pian selväksi, että meidän tavarat ei millään tule mahtumaan kaappeihin. Ei, vaikka karsittiin ja vietiin osa hienommista astioista olkkarin kaappiin.

Mietittiin hetki erilaisia seinähyllyratkaisuka, mutta päädyttiin lopulta tuttuun ja turvalliseen String Pocketiin. Vaikka hylly onki varmasti jo kulumiseen asti nähty, rakastan hyllyn kepeää muotokieltä.

Meidän vanha, musta String sai kaverikseen uuden mustan hyllyn. Valkoisia ostettiin kaksi lisää. Nyt on purnukat, mausteet ja mukit järjestyksessä.

Miten ihanan palkitsevaa, kun yksi kodin huoneista on edes vähän valmiimpi!

Vieläkö sytyt Stringeihin, vai onko jo aivan nähty?

-Karoliina-

Lue myös

X