kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.09.2020

Takkihaave

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Mulla on mennyt muutamat vaatekategoriat raskauden jälkeen uusiksi. Rintsikat, kengät ja takit (nyt ainakin).

Vanhat takit on pieniä haukkarin kohdalta. Kengät on liian pieniä, koska jalka levisi raskaudessa. Ja rintsikat…hmm..en edes tiedä, muuttuiko mun koko lopulta kauheasti, mutta vanhat liivit ei vaan enää istunut.

Siksipä omistan tällä hetkellä tasan viidet rintsikat, muutamat mahtuvat kengät ja pari takkia. Tai okei. Omistan enemmän takkeja, koska olen takkihullu ja olen ennenkin jo ostanut over sizeä, mutta mun luottotakkien kanssa on ollut pulmaa. Nimittäin nahkatakit ja pikkiriikkset untsikat – sellaiset enemmänkin jakkumalliset – ei enää mene päälle. Eli juuri ne rotsit, joita käytän eniten.

Mä ostin itselleni 39 euron pelastuksen Henkkamaukalta, kun raijasin matkaani Ratinasta vuoritetun vakosamettitakin. Olen ihan rakastunut siihen. Käy kaikkien asujen kanssa, eikä purista mistään.

Tuota takkia käyttäessäni sain idean (=pakkomielle), että haluaisin talveksi sellaisen aitonahkaisen aviatorin, jossa olisi karvavuori koko takissa. Mutta arvatakaapa vaan. Eihän sellaisis löydy. Tai siis löytyy tekonahkaisia, mutta minä haluaisin oikean.

Nyt siis kaikki vinkit kehiin! Mistä löytäisin tällaisen takin?

-Karoliina-

Kuvat: Pinterest

Kommentit (6)

Tuo idea ( =pakkomielle ) on kyllä ihan paras toteamus. Mullekin käy usein niin. Ostan lähes kaikki vaatteeni kirppareilta, joten siinäpä sitä sitten onkin kierreltävää kera pakkomielteen… 😂 Tori.fi:tä lukuunottamatta en harrasta nettikirppiksiä.

Kenkiä kannattaa käydä näyttämässä suutarilla. Osalla suutareista on laite, jolla kenkiä saa venytettyä puolisen numeroa suuremmaksi, riippuen kengän materiaalista ja mallista. Itse sain näin useamman kenkäparin uudelleen käyttöön raskauden jälkeen. Pari kymppiä per kenkäpari ei ollut paha hinta laadukkaiden nahkakenkien ja -saappaiden kohdalla.

Massimo Dutti. Itsellä on viime talven mallistosta musta aviator, en tiedä onko tänä vuonna mustaa. Tuollaisia takkeja siellä on aitonahkaisena ollut jo vuosia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X