Kolmistaan

Takkihaave

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Mulla on mennyt muutamat vaatekategoriat raskauden jälkeen uusiksi. Rintsikat, kengät ja takit (nyt ainakin).

Vanhat takit on pieniä haukkarin kohdalta. Kengät on liian pieniä, koska jalka levisi raskaudessa. Ja rintsikat…hmm..en edes tiedä, muuttuiko mun koko lopulta kauheasti, mutta vanhat liivit ei vaan enää istunut.

Siksipä omistan tällä hetkellä tasan viidet rintsikat, muutamat mahtuvat kengät ja pari takkia. Tai okei. Omistan enemmän takkeja, koska olen takkihullu ja olen ennenkin jo ostanut over sizeä, mutta mun luottotakkien kanssa on ollut pulmaa. Nimittäin nahkatakit ja pikkiriikkset untsikat – sellaiset enemmänkin jakkumalliset – ei enää mene päälle. Eli juuri ne rotsit, joita käytän eniten.

Mä ostin itselleni 39 euron pelastuksen Henkkamaukalta, kun raijasin matkaani Ratinasta vuoritetun vakosamettitakin. Olen ihan rakastunut siihen. Käy kaikkien asujen kanssa, eikä purista mistään.

Tuota takkia käyttäessäni sain idean (=pakkomielle), että haluaisin talveksi sellaisen aitonahkaisen aviatorin, jossa olisi karvavuori koko takissa. Mutta arvatakaapa vaan. Eihän sellaisis löydy. Tai siis löytyy tekonahkaisia, mutta minä haluaisin oikean.

Nyt siis kaikki vinkit kehiin! Mistä löytäisin tällaisen takin?

-Karoliina-

Kuvat: Pinterest

X