Mainos: Posti
Mainos kolmistaan

Kenelle tilaisit kirjeen Joulupukilta?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö Posti

Mulla on kaksi kummityttöä, johon on tullut varsinkin viime aikoina pidettyä hävettävän vähän yhteyttä. Tytöt asuvat pääkaupunkiseudulla, eikä haastavat ajat ole ainakaan helpottanut tapaamisia. Normaalioloissa me nähdään muutamia kertoja vuodessa. Toisen kummitytön isovanhemmat asuvat Tampereella, joten meidän tulee nähtyä usein täällä. Toisen perheen kanssa vuorotellaan tapaamispaikan suhteen. Mutta tosiaan, kuten sanottua, viime tapaamisesta on aikaa todella paljon.

Siksi päätin, että tilaan kummitytölleni Eeville (4v) ja tämän Akseli-veljelle (7v.)pienet yllätykset. Meidän nimittäin piti nähdä F:n synttäreillä, koska Eevin äiti on puolestaan F:n kummitäti, mutta nyt koronarajoitukset taitaa estää tämänkin. Ymmärrän tosi hyvin, että live-tapaamisia pitää rajoittaa, mutta varsinkin joulun alla, jolloin on tottunut näkemään rakkaita, rajoitukset tuntuvat erityisen raskaille.

Onneksi erityisajat ovat saaneet mielikuvituksen sillä tavalla liikkeelle, että tavallisten tapaamisten sijaan läheisiä on oppinut ilahduttamaan muilla keinoin. Videopuheluiden lisäksi mä olen tilaillut tutuille ruoka- ja kukkalähetyksiä. Niin ja muidenkin verkkokauppojen kautta Postin välityksellä pieniä ylläreitä. Joulusta innostuneena (ja kummitädin huonolla omatunnolla) klikkasin itseni tällä viikolla Postin sivuille ja päätin ripotella vähän joulun taikaa Eevin ja Akselin ympärille.

Postin verkkosivuilta on mahdollista tilata saajan omalla nimellä saapuva kirje tutulle lapselle (tai miksei aikuisellekin) suoraan Joulupukilta itseltään. Kyllä. Kuulit oikein. Joulupukilta! Lähetys sisältää kirjeen, kiltteystodistuksen ja värityskortin. Todistuksessa mainitaan tietysti kirjeen saajan nimi, eli tässä tapauksessa Eevi ja Akseli saavat omilla nimillään varustetut todistukset vaikkapa ihan seinälle kehystettäväksi. (Tässä on tietysti se vaara, että aikuiset eivät enää voi uhkailla lahjojen menetyksellä, koska kiltteys on todistettu itse Joulupukin toimesta.Hah.).

Joulupukin kirjeen voi tilata rakkaalle kirjeen saajalle 15.12.2020 asti täältä, mutta totta kai, mitä nopeampi on, sitä parempi. Kirje toimitetaan ennen joulua, eikä siitä tietysti selviä todellisen kirjeen tilaajan tiedot. Joulupukki ei paljasta aputonttujensa henkilöllisyyttä.

Ihanaa joulunodotusta!

-Karoliina-

X