Kolmistaan

Kuvia meidän kodista

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Tällä hetkellä mun kodinlaittointo on lähinnä keskittynyt kaappien tyhjennykseen, mutta onhan täällä tapahtunut viimeisimmän “kotipäivitykseni” jälkeen kuitenkin jotain sisustuksellistakin. Eteinen on saanut uuden kenkäkaapin (siitä myöhemmin) ja huoneet on saaneet vähän tekstiilejä ylleen. 

Meidän alakerrasta tuli heti paljon valmiimman näköinen, kun saatiin auki rötköttäneeseen sänkyyn päiväpeitto ja koristetyynyjä*. Olkkari odottelee vielä peiliä ja taulua ja tv-tason sivuille oikeankokoista reunalevyä. Verhoja en meinaa kauheasti laittaa, mutta keittiöön (koska kesällä ilta-aurinko paistaa suoraan syöjien silmiin) ja pienten tyttöjen huoneeseen. Ostin verhot pellavasekoitteesta, mittatilauksella, kotimaiselta Lennolilta jo syksyllä, mutta en ole saanut ripustettua verhoja vielä paikalleen. Ehkä ennen sitä kesäaurinkoa sitten. 

Onko teille iskenyt keväinen kodinlaittointo?

Kotiaiheesta lisää mun sisustustilillä IG:ssä. Pieni talo pyynikillä -sivun puolella on myös Lennolin alekoodi ja torkkushaaliarvonta juuri tällä hetkellä. Kannattaa kurkata täältä.

-Karoliina-

  • osa Lennol-tekstiileistä saatu IG-yhteistyön yhteydessä

Kuvat: Noora Näppilä

X