kolmistaan

5 x halpaa ja hyvää

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Ai että tulee välillä hyvä mieli siitä, kun ostaa jotain edullista ja hyvää. 

Suosittelen näitä:

  1. Lidlin Cien-merkkinen lady shaver. Olisikohan ollut alle 6 euroa. Mähän en tosiaan usko näihin “kertakäyttöinen” teksteihin vaan junnaan menemään samalla terällä viikosta toiseen. Ja aivan hyvin toimii. Plussaa shaverin mukana tulevasta terän suojakotelosta!
  2. Jyskin LOKE-nimiset tiskirätit. 100% puuvilla, hinta 6,50 euroa. Meillä on ollut nämä pakkauksen kolme rättiä käytössä nyt kahden kuukauden ajan niin, että olen pessyt käytössä olevaa rättiä noin parin päivän välein koneessa 40-60 kympissa. Rätit ovat edelleen kuin uusia. Plussaa karkeasta pinnasta: Tällä on hyvä hinkutella lautalattiasta jogurtteja. 
  3. Ki ET LA:n lasten aurinkolasit. Tosi usein lastenkin(kin) arskoista saa pulittaa useita kymppejä. Ymmärrän, että lasten silmien suojaaminen on todella tärkeä juttu, mutta koska meillä laseja tulee ostaa kolmet (ja luultavasti ainakin puolet niistä menee hetimiten rikki/hukkuu ja uusia pitää ostaa enemmän), on täytynyt olla tosi tarkkana sen suhteen, paljon lasten aurinkolaseihin laittaa euroja. Tänä kesänä meidän ⅔ lasten silmiä suojaa Ki ET LA -lasit, jotka maksoi alle 20 euroa pari. Ulkonäkö on priima, suojat pitäisi olla kohdillaan, mutta katsotaan, pitääkö lapset laseja käytännössä. Vielä ei ole päässyt ulkotestiin mukaan.
  4. Glitterin hopeasormukset. Mulla on muutamia Glitterin hopeasormuksia, joita on monta vuotta vanhoja, ja edelleen yhtä hyviä kuin monet kalliimmatkin. 
  5. Palsternakka. Ihan ykkösjuures, joka maksaa jonkun 50 senttiä kipale. Me oltiin vähän unohdettu koko juures, mutta nykyisin tungetaan (kokki tunkee) sitä vähän joka paikkaan: keittoihin, pataan, pyreeksi jne. Maistuu ihanalle.

-Karoliina-

 

Lue myös

X