kolmistaan

Vappu 2021

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Perjantai-iltapäivä ei näyttänyt vielä kovin lupaavalle vapun suhteen (riita, unohtunut kauppakassihaku yms), mutta lopulta tästä vapusta tuli aivan huippu. Perjantaina hengattiin Nooran ja Matin kanssa, lauantai meni naapureiden kanssa brunssista iltapalaan asti. Sunnuntaina saatiin mun vanhemmat visiitille.

Pitkästä aikaa oli tosi rentouttava viikonloppu. Palauttava, kuten sanotaan. Tein kyllä töitä, mutta vähemmän kuin yleensä. Sopivasti.

Kyllä oikeanlaisten ihmisten seura vaan tekee hyvää. Sellainen rento yhdessäolo. Nakkien grillaus ja lasten kaitseminen samalla, kun jutellaan aikuisten kanssa tai kohotetaan vappumaljat hiekkalaatikon reunalla tai samalla, kun lapset möyrii sylissä kesken brunssin.

 

Niin iloinen ystävistä!

-Karoliina-

Lue myös

X