kolmistaan

Lettihulluus

Teksti: Karoliina Pentikäinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun ”oma” kampaus on ollut varmaan iät ja ajat tukka tosi korkealla yläponnarilla tai sitten samaan kohtaan sutaistu ”mutsinuttura”. Mulle on kuitenkin alkanut viime vuosien aikana alkanut tulla pää kipeäksi, jos tukka on liian kireällä.

Ratkaisuksi on löytynyt letit, joiden harjoittelu vaatii multa tosin vielä treeniä.  Tai jotenkin mun pään muoto omasta mielestäni on jotenkin haastava sen suhteen, että saan letin onnistumaan halutunnäköiseksi.

Onneksi viimeiset vuodet on ollut somessa todellista letti-ilotulitusta, eli ohjeita ja inspiraatioita on Pinterest pullollaan. Enää pitäisi löytyä taitavat sormet lettipuuhiin.

Mua nauratti tällä viikolla, kun puhuttiin mun siskon kanssa mun viimeisimmästä synnytyksestä. Pienethän syntyivät suunnitellulla sektiolla, joten pystyin valmistautumaan synnytykseen ihan tarkoituksenmukaisesti. Edellisenä iltana mun ystävä lakkasi mun varpaankynnet ja sisko teki ”synnytysletit”. Suosittelen synnytyslettejä muillekin, jotka haluavat tukan pysyvän mintissä vaikka viikon putkeen. Virallinen nimi näille on läpivetoletti. Ohjeita löytyy netistä ja nämä letit onnistuu jopa multakin.

Laita sun lempparilettiohjeita ja -linkkejä tulemaan. Haluan päästä treemaana 🙂

-Karoliina-

P.S. Te muut liukastukat: Käsittelettekö muuten hiukset jotenkin ennen lettien tekoa? Tässä kuvassa mun ystävän, Nooran, tekemä letti mulle

Lue myös

X