Kolmistaan

5000 ja tyhjä huone. Lepokuukausi. 8/12

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Mulla on tainnut jäädä kuukausi tai kaksi päivittämättä tänne siitä, miten mun tämän vuoden projekti etenee. Täytyy sanoa, että heinäkuun alun raivausinnon jälkeen on tapahtunut pientä turnausväsymystä, enkä ole jaksanut tehdä varastoasian edistämiselle oikein mitään. 

Mua kuitenkin helpottaa kauheasti se, että nyt itse varastot on tosi hyvässä järjestyksessä, vaikkei toinen niistä olekaan vielä kokonaan tyhjillään, kuten tarkoitus on. Kunhan saan myytyä meidän tuplarattaat, turvakaukalot ja kohtapuoleen myös syöttötuolit/juniorituolit, tyhjenee tuo varasto kuin itsestään sitten. Mä olen huomannut, että meidän varastossa onkin itse asiassa useaa eri kategoriaa tavaroita:

  1. Kausivaatteet
  2. Isosiskolta pienille säästetyt lelut (tällä hetkellä mm Petsit ja isojen kirjoja)
  3. Harrastekamat, kuten miehen jääkiekko- ja golf-kamppeet (vie aivan sairaasti tilaa!)
  4. Myyntiin menevät ja myyntiä odottavat tavarat. Erityisesti jotkut pitkään käytössä olevat tavarat/huonekalut, joita voi modata, on varaston kannalta huonoja. (Muuten kyllä tietysti hyviä!) Jatkettavien sänkyjen paloja, rattaiden vaunukoppia ja juniorituoleiksi muuntuneiden penkkien syöttötuoliosat vie tilaa…varsinkin, kun kaikkea on tuplasti. Niitä ei voi kuitenkaan laittaa myyntiin/kiertoon, koska osa tuotteesta on vielä käytössä. 
  5. Muistoja ja tärkeitä papereita. Näitä meillä muutama lootallinen. Piirustuksia, todistuksia, lehtileikkeitä, lasten ekoja vaatteita jne. Mä en ole mikään tunnehamstraaja, vaan uskon enemmän päänsisäisiin muistoihin, joten muistotavaroita meillä ei ole kauheasti. 

 

Haave tyhjästä varastosta/huoneesta elää edelleen vahvana. Koska tämä kyseinen varasto on meidän portaiden alla ja paperilla asuintilaa, olen alkanut haaveilla, että josko siitä tulisikin työtilan sijaan jonkinsortin kakkoseteinen, jonne saisi esimerkiksi kurakamat kuivumaan. Saa nähdä, mihin tila muotoutuu, kun se saadaan tyhjäksi. 

 

-Karoliina-

X