kolmistaan

10 x kauneusvinkkiä loppuvuoteen

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä rakastan joulun ajassa sitä, että arkeen tulee ihan vähän glamouria ja glitteriä enemmän kuin ennen. Kaupoissa on kimallemekkoja ja rihkamakorukaupan hyllyt hohtaa “timantteja”. Mulle joulu on aina ollut myös sellaista kauneushömppäaikaa. Tällä tarkoitan sellaista ah-niin-ihanan turhanpäiväistä laittautumista. Kasvonaamion tekoa Holiday-leffa katsoessa tai kultaluomiväriä iltamenoilla. 

Aikaa kaunistautimiseen on nykyisin vähemmän kuin joskus aikaisemmin, joten nykyisten toimenpiteiden on tehokkaita, nopeita tai ainakin sellaisia, ettei ne sotke arkea. 

10 x kauneuvinkkiä vuodenvaihteeseen

  1. Valitse kynsiin (hoitolassa tai kotona) joku aivan överiglitteri/väri, joka normioloissa olisi aivan too much sun mielestä.
  2. Syö tasan niitä juttuja, joita haluat syödä. Unohda kaikki “tämä ruoka pitää ansaita”- ja “tässä ruuassa on huonoja hiilareita” -tyyppiset jutut. 
  3. Ulkoile. Mene pulkkamäkeen, kävele loskassa. Ota happea. Mun mielestä iho on kauneimmillaan, kun se on vähän hikoillut ulkosalla. Ylipäätään hikoilu ainakin poistaa mun silmäpussit ja tekee ihosta kauniin. Jos mulla on joku meno, missä “pitää” (LOL) olla kauniin, yritän tehdä sinä päivänä aamuhikoilun. Siksi juoksin lenkin esim mun hääaamuna. 
  4. Kuori ja kosteuta. Tämä aika on iholle tosi raffia. Ihoa pitää nyt kuoria ja KOSTEUTTAA,KOSTEUTTAA JA VIELÄ VÄHÄN KOSTEUTTAA. Mulle toimii parhaiten BD Medicalin kosteuttava seerumi ja Omega3-kasvoöljy yhdistettynä Weledan Skin Foodiin. Pari kertaa viikolla kasvonaamio. 
  5. TanRevel-itseruskettava. Tilasin Black Friday-tarjouksella kauan mietinnässä olleen itseruskettavasuihkeen ja pakkoa sanoa, että WOW. Koskaan en ole saanut kotikonsteilla niin aidosti hehkuvaa ihoa. Olen aika koukussa. Suihkaisen yhden sumutuksen kasvoille ehkä kolmesti viikossa. Täyttä rakkautta.
  6. Nuku. Ei tästä sen enempää. (Älä tee, kuten minä teen. Tee, miten sanon.)
  7. Ole onnellinen. Okei. Typerä vinkki, kun onneaan ei voi itse päättää. Mutta tietoinen asioista nauttiminen, positiivisuus, suukot ja rakkaus kyllä tekee kauniiksi. Joskus nimittäin tosi onnellisessakin tilanteessa olevat ihmiset alkaa jurnuttaa ja kurtistella kulmia turhasta. Itse huomaan ainakin ajautuvani helposti hölmöön kulmien kurtisteluun ja pienistä asioista valittamiseen. Onneksi kiitollisuutta voi harjoitella.
  8. Mene hierontaan, avantoon tai kasvohoitoon. Vartalon helliminen ja siihen satsaaminen voi viedä sen 50 euroa ja tunnin (tai on jopa ilmaista ja vie vartin), mutta sen vaikutukset voi kestää viikkoja, kun saa hetken hengähtää ja antaa kropalle “lomaa”.
  9. Tee sellainen meikki, jota et normaalisti tekisi. Tai kiharra tukka villisti tai laita isot korvakorut. Nyt jos koskaan on aika hullutella vähän tyylin kanssa. 
  10. Ota koronarokote. Elävänä näyttää usein paremmalle kuin mullan alla. 

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Lue myös

X