Kolmistaan

Vihdoin kotona

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Terkkuja sunnuntai-illasta. Meillä on takana touhun täyteinen viikonloppu. Remontti valmistui viikonlopuksi, ja oikeastaan koko viikonloppu aamusta yöhön onkin mennyt muuttopuuhissa.

Me aloitettiin miehen kanssa takaisinmuuttohommat lauantaina kasin maissa meidän omalla kotona. Mun äiti ja isä tuli avuksi, joten heidän homma oli siivota ja pakata väliaikaiskoti ja meidän hoitaja piti puolestaan pienistä tytöistä huolta. Vaikka neljä aikuista paiski hommia kellonympäri, oli koti vielä radikaalisti kesken lauantai-iltana. Jatkettiin siis miehen kanssa, vähän pienemmällä miehityksellä, hommia myös tämä sunnuntai, ja jääpä tehtävää vielä seuraaviksikin viikoiksi.

Vaikka hiki onkin virrannut ja nenä mennyt tukkoon pölystä, en voisi olla ONNELLISEMPI, että päästiin takaisin omaan kotiin. Kotona olo tuntuu ihan hassulle. Meidän koti on aina ollut mun mieleen ja hirmuisen rakas. Nyt se kuitenkin näyttää monin osin ihan erilaiselle, joten ihan kuin rakastuisin kotiin uudelleen. Mukana on sama henki ja kotoisuus kuin ennenkin, mutta tällä kertaa alusta asti tehdyt omat valinnat totta kai syventää suhdetta meidän kotia kohtaan entisestään.

Nyt mä palaan taas laatikoiden purkuhommiin. Oman pikku lisänsä tuo muuttoon se,että kausi vaihtuu tässä samalla. Sen lisäksi, että muutetaan, siirrellään tässä samalla talvivaatteita pesun kautta varastoon ja tuodaan kevättä sisään.

Ensi viikolla kirjoitan aivan varmasti kotijuttuja. Nyt saa toivoa ekojen kotipostasten aiheita.

-Karoliina-

 

X