Kolmistaan

Näiden avulla onnistut kesän juhlalookissa!

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun mielestä kesäjuhliin ja kesäpukeutumiseen on haastavampi valmistautua kuin talvikemuihin. Talvella kun säärikarvat menee peittoon paksujen sukkisten alle ja jos vaikka ”tarvitsee” vähän feikkirusketusta pintaan, kasvot ja kämmenselät on usein ainoa kohta, jonne tarvitsee väriä sutia.
Mä olen löytänyt muutaman uuden lempparin kevät- ja kesälaittautumisen avuksi ihan viime viikkoina. Osa apureista on puolestaan vanhoja tuttuja vuosien takaa.

1. Hyvät alusvaatteet. Kun kerroksia yllä on vähemmän, alusvaatteilla on vielä suurempi merkitys. Ostin Liiviliike Ameliesta ihan superhyvät olkaimettomat liivit, merkki oli Wonderbra . Erityistä liiveistä tekee sen, että ne tukee ihan eri tavalla kuin suurin osa olkaimettomista liiveistä. Kangas ylettyy melkein vyötäröön asti. Toisaalta liivit ovat rintojen välistä tosi syvät, jolloin isokaula-aukkoisenkaan mekon tai paidan kanssa rintsikat ei vilku. Suosittelen Liiviliike Ameliea täydestä sydämestäni!

2. Stay up:t, jotka jättää varpaat paljaiksi. Mä olen vuosia käyttänyt kesäisin varpaat vapaiksi jättäviä sukkiksia sandaalien kanssa, mutta Stockan myyjä vinkkasi mulle samantyyliset stay up:t. Mielettömät sukat! Sääristä tulee tasaisen ja ruskettuneen näköiset, mutta mistään ei purista ja kiristä. Merkki oli Falke.

3. Vita Liberatan Body Blurr. Mieletön tuota, jota sutimalla saa sekunneissa ”rusketuksen”. Tämä pelastaa kalpean ihon. Mä ostan medium-sävyn, ja sotken sitä vähän kosteusvoiteeseen, levitellen koko kroppaan.

4. Hyvä huulipuna. Päivittynyt, eli ”päivettynyt” iho ei kaipaa usein paljon muuta kuin hyvän huulipunan. Varsinkin, kun maskit ei enää peitä huulia niin usein. Mun lemppari on Dermosilin Unique-puna, jonka väri muokkautuu huulissa ihon oman pH:m mukaan. NYXiltä löytyy kivoja huulilakkoja, jos haluaa todella kestävän punan.

5. Kesällä, kun (toivottavasti) on kuuma, meikin pysymisessä on omat haasteensa. Siksi kaikki kestävät kauneusratkaisut on best. Kulmien vahaus ja tarvittaessa värjäys on tosi jees. Itse harkitse, jos ottaisin kesäksi ripsiin Yumi Lash-taivutuksen, jotta ripsarin voisi unohtaa kokonaan.

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

Asu: Saatu R/H

X