kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.05.2022

Perjantain asu - Pappismekko goes vaaleat värit

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Mulla oli joskus männävuosina postaussarja, jonka nimi oli “Perjantain asu”. Se oli vuosia mun viikon luetuin postaus, mutta kun vauvat syntyi, ei aikaa asukuville oikein ollut. Päätin kuitenkin alkaa viritellä sarjaa taas uudelleen. Jos ei nyt ihan joka perjantai, niin ainakin pari kertaa kuussa. Tässä siis perjantain asu, toukokuun ekalta perjantailta 2022. 

Asu: Pleated-mekko. Kuosi Illusion. 

Merkki: Papu 

Hankintapaikka: PR-lähetys.

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Mulla on tätä tismalleen samaa mallia musta Pleated-mekko, jota käytin viime talvena ihan joka viikko. Mekon malli sopii mun kropalle tosi hyvin, koska vaikka mekko on väljä, se ei ole muumimainen pussi. Ryhdikäs kaulus ja hihan leikkaus (en tiedä tuollaisen leikkauksen nimeä) tuovat asuun ryhtiä, vaikka mekko onkin muuten väljä. Käytin mustaa mekkoa ihan töissä, joskus niin, että mekon päällä oli neule. Toisaalta varsinkin vyön kanssa mekko oli jopa tosi juhlava. Tykkäsin mekon “pappifibasta”. Tämä Illusion-kuosinen mekko on ikään kuin mustan mekon keväisempi pikkusisko. Vaalea väri tuo vaatteen muotoa vielä paremmin esille, ja kuviointi tuo mekkoon rentoutta. Uskon, että pidän tätä, kuten mustaa edeltäjäänsäkin – monessa paikassa, monella ei tavalla asustettuna. 

Hankinnan kannattavuus: Mietin tosi kauan, haluanko tätä mekkoa toisessa värissä, koska musta versio oli jo niin kiva. Uskon kuitenkin, että mustan, korkeakauluksisen käyttö kesällä olisi tuntunut oudolle, vaikka ei hellettä olisikaan. Siksi on ihanaa, että mulla on tämä luottomekkomalli myös keväisemmässä kuosissa. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (3)

Tyylikäs mekko ja kauniit kuvat! Kaulukseen jatkuva hihaleikkaus on raglan-hiha.

Olen hieman (=hyvin paljon) kade, miten kauniilta näytät mekossa kuin mekossa. Tuollaiset väljät mekot jollain twistillä (hihojen leikkaus, kaulus) olisi niin mun juttu myös, mutta itse näytän lähinnä koomiselta 😄.

Olet tosi kaunis näissä kuvissa, myös jotenkin kaunis tunnelma!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X